Bitwise Investments’ın Baş Yatırım Yetkilisinden Uzun Vadeli Bitcoin Tahmini: Bu Fiyat Seviyelerine İşaret Etti!

2 years ago 94

Kripto varlık yöneticisi Bitwise Investments'ın baş yatırım yetkilisi Matt Hougan, yakın tarihli bir röportajında lider kripto para birimi Bitcoin'in uzun vadede ulaşabileceği fiyat seviyelerine ilişkin düşüncelerini paylaştı. Matt Hougan, Bitcoin'in uzun vadede 11 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olabileceğini öne sürdü.

Bitcoin'de Uzun Vadeli Fiyat Tahmini

Kripto varlık yöneticisi Bitwise Investments'ın baş yatırım yetkilisi Matt Hougan, yakın tarihli bir röportajda Bitcoin'in uzun vadede hangi fiyat seviyelerine ulaşabileceğine ilişkin düşüncelerini paylaştı. Matt Hougan, lider kripto para birimi Bitcoin'in son senelerde diğer birçok yatırım aracından daha iyi bir fiyat performansı sergilediğini öne sürdü. BTC'nin uzun vadede 11 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olabileceğini savunan Matt Hougan, Bitcoin'in ilerleyen senelerde 500.000 dolar seviyelerine kadar ulaşabileceğini belirtti.

Bitwise Investments'ın baş yatırım yetkilisi Matt Hougan, Bitcoin'in kurumsal yatırımcılar arasında da seneler içerisinde artık bir değer deposu olarak benimsenmeye başlandığını ifade ederen Bitcoin'i "dijital altın" olarak nitelendirdi.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Son günlerde düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilim içerisinde de değer kayıplarına hız kazandırdı ve 21.200 dolar seviyelerine geriledi. Ethereum (ETH), kaydettiği değer kayıplarının ardından 1.640 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, volatilitesi yüksek fiyat hareketleri ile başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,06 trilyon dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article