Blackrock Yöneticisinin Bitcoin Görüşü: Amazon Olma Yolunda!

2 years ago 100

Newyork merkezli yatırım şirketi olan Blackrock’un eski yöneticisi ve yatırım danışmanı Edward Dowd, kripto para piyasalarında yaşanan yüksek volatilitesiyle Bitcoin'in (BTC)  ilerleyen zamanlarda tüm yatırımcıların portföyüne girebilecek niteliklere sahip olduğunu vurguladı.

Bitcoin Ve Altın Kıyası!

Layah Heilpern'in podcast'inde verdiği bir röportajında Edward Dowd, Bitcoin’in ilerleyen zamanlarda dijital olarak işlem görme yeteneği gibi benzersiz özellikleri nedeniyle altını geride bırakacağı tahminini yineledi.

Edward Dowd'a göre altın geçerli bir yatırım olmaya devam etse de Bitcoin mevcut yenilikleriyle daha iyi bir yatırım aracı. Ayrıca Bitcoin'in yükseliş ve düşüşler ile devam eden karakterize yolculuğunun, lider kripto para biriminin gündemde kalması için önemli bir role sahip olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin gelecek yıllar içerisinde herkesin portföyünün bir parçası olacak. Bitcoin’in altına kıyasla alım satımı çok daha kolay.

Bitcoin, Amazon Olma Yolunda!

Uzman isim Edward Dowd, kripto para birimi sektörünün gün geçtikçe artan popülaritesi ile Bitcoin'in pazarın geri kalanından öne çıkacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca kripto para piyasasının, çoğu şirketin çöktüğü ve daha güçlü olanların hayatta kaldığı dot- com dönemi ile karşılaştırarak şunları söyledi:

Kripto para birimlerini, çoğu şirketlerin %90'ının sıfıra gittiği dot- com çağına benzetebilirim. Bunların %10'u Amazon oldu. Bence Bitcoin Amazon olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Diğer kripto para birimleri için iyi şanslar diliyorum!

Öte yandan Edward Dowd Bitcoin'in büyümesinin, merkez bankalarından daha iyi olmasını sağlayan bazı ayrıcalıkları olduğunu belirtti. Ayrıca uzman isim şeffaflık, özgürlük ve teknoloji gibi unsurlara atıfta bulundu.

Lider kripto para birimi Bitcoin haftaya hızlı bir başlangıç yaptı. Yazı kaleme alındığında son 24 saat içerisinde yaşadığı artış ile 21.662 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article