Bloomberg Analisti Bu Ethereum Rakibini İşaret Etti! Bitcoin’de Bu Seviyeleri Bekliyor

2 years ago 121
Bloomberg Analisti Bu Ethereum Rakibini İşaret Etti! Bitcoin'de Bu Seviyeleri Bekliyor

Kıdemli Bloomberg Intelligence analisti Mike McGlone, önde gelen bir Ethereum (ETH) rakibinin diğer ETH rakiplerine üstünlük sağlama yolunda olduğunu söyledi.

Bu Altcoin, Diğer Ethereum Rakiplerinden Daha Üstün

Yeni bir Crypto Outlook raporunda McGlone, akıllı sözleşme platformu Solana‘nın (SOL) diğer sözde “Ethereum katillerini” geride bıraktığını ve bunun da SOL’nin piyasa değerine göre ilk beş kripto varlığında yerini almasıyla sonuçlanması gerektiğini söyledi.

McGlone, konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kripto para piyasasının olgunlaşması sonucunda Solana’yı ilk beşte görebiliriz. Ancak Bitcoin, Ethereum ve dolara sabitlenmiş stablecoin‘ler kalıcı şefler olmaya devam ediyor…

Şu anda 6. sırada bulunan Solana’nın, özellikle son birkaç yılda pump’lanan ve daha sonra çakılan sayısız sözde ‘Ethereum katilleri’ ile karşılaştırıldığında, en iyi görünen Ethereum rakibi olduğunu düşünüyorum.

McGlone, Bitcoin’de Bu Seviyeyi İşaret Etti

McGlone ayrıca lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) için de büyük bir tahminde bulundu. Analiste göre, volatilite ölçümleri, piyasa değerine göre en iyi kripto varlığının toparlanıp ardından şu anda yaklaşık 180.000 dolar olan bir ons altının fiyatının 100 katı değerinde istikrar kazanabileceğini gösteriyor.

Ünlü analist BTC fiyatı hakkında yaptığı tahminde şu ifadelere yer verdi;

Altının bir değer deposu olarak statüsü daha fazla rekabet için gerekli olabilir. Bitcoin fiyatı için potansiyel bir yol, altının ons başına yaklaşık 100 katı stabilize etmek ve volatilitenin önceki kalıplara dayalı olarak aşağı yönlü yörüngesine devam etmesidir.

Bloomberg, 260 günlük Bitcoin oynaklığı altına karşı kalıcı bir düşüşte göründüğü için, kripto fiyatının külçeye göre ilerlemeye devam etmesinin iyi bir nedenini gösteriyor. 2016’nın sonunda, Bitcoin-altın oranı 2017 sonunda 10x’e giderken 1 kat direnci kırdığı için bu göreceli risk ölçüsü benzer bir dip oluşturdu.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), CoinMarketCap verilerine göre yedi günün en yüksek seviyesi olan 40.183 dolardan %2.6 düşüşle 39.688 dolarda el değiştirirken, SOL aynı zaman diliminde %8.53’lük artışla 93 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Read Entire Article