Bloomberg Bu Altcoin’i Manşete Taşıdı: Ethereum’a Kök Söktürüyor!

2 years ago 82

Kripto para piyasası eşi benzeri görülmemiş bir kriz döneminden geçerken, popüler altcoin projesi büyümeye devam ediyor.

Polygon, Personel Sayısını Artırıyor

Bloomberg haberine göre, Polygon (MATIC), genel personel sayısını bu yıl %40'tan fazla artırmayı planlıyor. Bugün yayımlanan rapora göre, Polygon, yıl sonuna kadar ekibine 200 kişi daha eklemek istiyor. İnsan kaynakalrı müdürü Bhumika Srivastava, yeni personelin mühendis, geliştiriciler, yazılım uzmanları ve yöneticileri kapsayacağını duyurdu. Kripto para piyasası son dönemlerde büyük krizler, iflaslar ve çöküşler ile mücadele etmek zorunda kaldı. Makroekonmik şartlar, hisse senetleri ve kripto para piyasasına büyük darbe vururken, Coinbase, Kraken, KuCoin ve Gemini gibi önde gelen borsalar personel sayılarını düşürdüklerini açıkladılar.

Katar Ekonomi Zirvesi'nde konuşan Tesla CEO'su Elon Musk, elektrikli otomobil üreticisinin yeni işten çıkarmalar yapacağını duyurmuştu. Reuters'in haberine göre yönetici, maaşlı çalışanlarının yüzde 10'unu işten çıkartacak. Terra (LUNA) krizinin yarattığı domino etkisi sonrasında iflas bayraklarını diken birçok şirketin aksine, Polygon'un personel sayısını artırması projenin uzun vadede sürdürülebilir ve işlevsel olduğunun kanıtı.

İşlem Sayısı: MATIC, Ethereum'u Geride Bıraktı

Polygon, ağda son zamanlarda meydana gelen bir dizi yeni gelişmeden sonra yine heyecan yarattı. Önde gelen analistlerden Lark Davis, MATIC'in iki milyar işlemi aştığını doğruladı. Bu, Ethereum (ETH) tabanlı ölçeklendirme çözümlerinden biri olan Polygon için önemli bir gelişme. Ayrıca Polygon tabanlı işlemler de Ethereum'u geçmeye başlıyor. Polygon'un başlangıcından bu yana, Ethereum, 1,5 milyardan fazla işlemi tamamlayabildi. Merge güncellemesine rağmen, Polygon'un bu çeyrekteki performansı Ethereum'u geçti. Kripto veri şirketi Santimet'e göre, Polygon bu çeyrekte Ethereum'a kıyasla iki kat daha fazla ortalama işlem gerçekleştirdi.

Ayrıca, Polygon Twitter hesabı Polygon Daily'ye göre, ağ, Polygon tabanlı NFT'ler için yeni bir dönüm noktasına ulaştı. Güncel tweet'e göre, NFT'lerin satış hacmi, Ağustos ayında 100 milyon dolarla Polygon'da aylık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, Polygon'un Şubat 2022'deki önceki en iyi performansından bu yana 50 milyon dolarlık seviyeyi ilk kez geçmesi. Son zamanlarda, en büyük NFT borsası OpenSea, kullanıcıların Polygon'da yerel tokenlerini listelemelerini ve satın almalarını sağladı.

Read Entire Article