Bloomberg’den Kritik Rapor: Bu Altcoin Kurumsal Yatırımcının Göz Bebeği Olacak!

2 years ago 92

 Kripto para piyasası yeniden toparlanma belirtileri gösterirken, Bitcoin (BTC) 20.00 doların üzerinde kalma mücadelesi veriyor.

Ethereum, Kritik Metriklerde Bitcoin'i Geçti!

3 Ağustos'ta yayımlanan Bloomberg raporuna göre, Ethereum (ETH) büyük uluslararası yatırımcıların ilk tercihi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.  Rapora göre, Eylül'de hayata geçmesi beklenen Birleştirme güncellemesi bu süreçte dönüm noktası olacak ve Ethereum'u küresel çapta kurumsal yatırımın odak noktası haline geitrecek bir katalizörü görevi görecek. Ethereum'un  Hisse Kanıtı (PoS) ağına geçişini sağlayacak olan Birleşme yaklaşırken, Bloomberg, güncelleme nedeniyle Ethereum ekosisteminde güçlü bir toparlanma meydana geldiğini ve ETH'nin adil fiyatının daha yüksek olabileceğini kaydetti.

Rapora göre Ethereum, aktif kullanıcılar, sıfır olmayan adresler ve işlemler de dahil olmak üzere fiyatı doğrudan etkileyebilecek birkaç metrikte Bitcoin'den daha iyi performans gösterdi. Veriler,  Ethereum'un sıfır olmayan bakiye adreslerinin tüm zamanların en yüksek seviyelerinde olduğunu ve Bitcoin ağının neredeyse iki katı olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca Ethereum işlemlerinin sayısı yıldan yıla güçlü kaldı ve %29'luk fiyat düşüşünden bağımsız olarak transfer hacimlerinde sadece %7 düşüş kaydetti. Aynı zamanda, Ethereum, “yıllık sabit (%5)” olmasına rağmen, üç yıl öncesine göre %113 daha yüksek olan aktif adresler açısından Bitcoin'den daha iyi performans gösterdi. Karşılaştırıldığında, Bitcoin bu dönemde %30 düştü.

Ethereum, Ağustos'u Bu Seviyede Bitirebilir

Kripto veri ve analizi platformu Kaiko, Ethereum'un Temmuz ayındaki işlem hacmi pazar payının, spot ve türev piyasalardaki güçlü girişler nedeniyle 2022'de ilk kez Bitcoin ile %50 pariteye ulaştığını tespit etti. Ethereum son 24 saatte %1'lik bir düşüş ve hafta boyunca %11,56'lık bir artış ile an itibariyle 1,632 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre, ETH'nin piyasa değeri 202,3 milyar dolar.

CoinMarketCap kripto topluluğu,  31 Ağustos’a kadar ETH fiyatının 2.127.98 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. ETH, an itibariyle 1.632 dolardan işlem görüyor. Bu, %23’lük bir  artış anlamına geliyor. Ankette an itibariyle 2.685 kişi, oy kullandı. ETH fiyatının yükseleceğine yönelik nedenlerinden biri, ekosistemin Eylül ayında İş Kanıtı (PoW) algoritmasından Hisse Kanıtı’na (PoS) geçecek olması. Birleştirme güncellmesi, merakla bekleniyor. Uzmanalara göre, bu süreçte makroekonomik şartlar da büyük önem teşkil ediyor.

Read Entire Article