Bloomberg Emtia Stratejisti, 2025 Yılına İşaret Etti ve Bitcoin (BTC) Adına Bu Fiyat Seviyelerine Dikkat Çekti!

2 years ago 88

Bloomberg emtia stratejisti Mike McGlone, yakın tarihli katıldığı bir Youtube yayınında piyasadaki son durumu değerlendirdi ve lider kripto para birimi Bitcoin adına 2025 yılı beklentilerini açıkladı. McGlone, Bitcoin'in 2025 yılına kadar 100.000 dolar seviyelerini aşabileceğine yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Bloomberg Emtia Stratejistinden Uzun Vadeli Bitcoin Beklentisi

Bloomberg emtia stratejisti Mike McGlone, yakın tarihli katıldığı bir Youtube yayınında kripto para piyasasındaki son durumu değerlendirdi ve Bitcoin adına 2025 beklentilerini açıkladı. Bitcoin adına kısa vadede 30.000 dolar destek seviyesinin oldukça kritik olduğunu dile getiren McGlone, piyasadaki düşüş ivmesinin devam etmesi durumunda ise lider kripto para birimindeki düşüşün 20.000 dolar seviyelerine kadar devam edebileceğini belirtti.

Öte yandan Mike McGlone, kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin tersine dönmesi ile birlikte başta Bitcoin olmak üzere kripto para piyasasının yeniden güçlü bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini ifadelerine ekledi ve Bitcoin'in 2025 yılına kadar 100.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %1'lik bir değer kaybı kaydetti ve 30.100 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yeniden düşüşe geçti. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş yönlü fiyat hareketlerinin ardından 1.790 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri 1,29 trilyon dolara geriledi. Ayrıca Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 115 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article