Bloomberg Raporu Son Noktayı Koydu: Bu Altcoin Fiyaskoya Dönüşecek!

2 years ago 95

Yakın tarihli bir Bloomberg raporuna göre, önde gelen dört piyasa gözlemcisi, Terra'nın ''yeniden diriliş'' projesinin fiyaskoya dönebileceğini söyledi. LUNA 2.0 fiyatı ise ivme kaybetmeye devam ediyor.

Rapor, 4 Uzman Tarafından Hazırlandı

Bloomberg, Terra ekosisteminin yeni tokeni LUNA 2.0'ın geleceğine yönelik bir rapor yayınladı. Bloomberg'in kritik raporu, Terra'nın yeni projesinin riskli ve zayıf olduğuna inanan önde gelen kripto para uzmanının yorumlarını içeriyor. Rapora göre, Do Kwon'un yeni tokendeki rolü ve yönetişimiyle ilgili birkaç konu, endişe yaratan faktörler olarak ön plana çıkıyor. Bir kripto para analitik platformu olan Quantum Economics'in kurucusu ve CEO'su Mati Greenspan, LUNA 2.0'ın geleceği olmadığına inanıyor. Uzmana göre, yeni altcoin Terra çöküşünde paralarını kaybeden ve kayıplarını telafi edecek hiçbir çaresi olmayan yatırımcılar için bir araç olarak tasarlandı. Greenspan şunları söyledi:

LUNA 2.0 asla hayatta kalamayacak.  

 Kaiko'da araştırma analisti olan Riyad Carrey, LUNA 2.0'ın ayakta kalabilmesinin Solana, Avalanche ve Ethereum ile rekabet gücüne bağlı olduğunu savunuyor. Analiste göre, bu projelerin başarısı ve imajaları göz önünde bulundurulduğunda, LUNA. 2.0'ın şansı yok denebilecek kadar az. Stablecoin faciasının etkisi henüz geçmedi. Yatırımcıda oluşan güven sorunu nedeniyle yeni tokenin ipi göğüslemesi zor görünüyor.  CoinBasket'in kurucusu ve CEO'su Khaalelulla Baig, Terraform Labs'ın CEO'su ve kardeş tokenler LUNC (önceden LUNA) ve UST'nin kurucusu Do Kwon'un güvenilirliğini kaybettiğini ve  LUNA 2.0 yatırımcılarının büyük oranda satış yaptığına inanıyor. Baig'e göre, Luna'nın geleceği yok. Yeni Luna'yı mevcut topluluk içinde inşa etmek, artık bir anlam ifade etmeyecek.

LUNA 2.0, Alarm Veriyor

 LUNA 2.0 fiyatı, bir gecede çift haneli bir düşüşe tanık oldu. Token son birkaç hafta içinde sürekli  düşüş yaşadı LUNA 2.0 fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinin %85.9 altında. Analistler LUNA 2.0 fiyat trendini değerlendirdi ve tokenin daha fazla düşeceğini öngörüyor.

Terra'nın yeni zincirinin piyasaya sürülmesinin LUNA fiyatlarını yükseltmesi ve yatırımcıların kayıplarını telafi etmelerine yardımcı olması beklenirken, tam tersi yaşandı. Satış baskısı artarken, token grafikte azalan bir üçgen modeli oluşturuyor. LUNA fiyatı,  3,3 dolar seviyesindeki desteğin altına düştü ve piyasa değerini kaybetmeye devam ediyor.

Read Entire Article