Borsalardaki Bitcoin Bakiyesi Tarihi Dip Seviyede! Ne Anlama Geliyor?

2 years ago 87

Kripto para piyasalarının toplam değeri 1 trilyon doların altında kalmaya devam ederken ve kripto paraların çoğu önceki ihtişamlı günlerine dönmek için mücadele diyor en azından Bitcoin için umut verici veriler gelmeye devam ediyor.

Borsalardaki BTC Bakiyesi Tarihi Dip Seviyede

Genel olarak grafikler, kripto para borsalarındaki Bitcoin bakiyesinin uzun zamandır düşüş trendinde olduğunu gösteriyor. Güncel verilere göre, borsalardaki BTC bakiyesi son 3 yılın en düşük seviyesinde. Bu, hiç olmadığı kadar daha fazla insanın BTC'lerini satmadan tutmak için borsalardan çektiğini ve ayrıca gelecekteki bir boğa koşusu için hazırlandıklarını ortaya koyuyor.

Zincir üstü (on-chain) veri sağlayıcısı Glassnode'un sağladığı verilere göre, borsalardaki BTC bakiyesi 2018'den bu yana kaydedilen en düşük seviyelerde ve 26 Haziran itibariyle 2 milyon 384 bin 477'ye düştü.

Borsalardaki BTC Bakiyesinin Düşmesinin Anlamı Ne?

Geleneksel olarak, borsalarda tutulan Bitcoin miktarındaki değişiklik piyasadaki duyarlılığını yansıtmaktadır. Aslında, Bitcoin'in fiyat hareketleri geçmişte borsaların cüzdanlarında tutulan BTC miktarının tersi yönde hareket etmiştir.

Bunun nedeni, daha yüksek satın alım talebi olması durumunda borsalardaki varlıkların düşme eğiliminde olmasıdır. Bu, daha fazla yatırımcının satmak yerine satın alım yapmak istediği anlamına gelmektedir. Ayrıca, HODL'ing modunun açık olduğunu ve gelecekteki bir boğa koşusu için olası hazırlıkların devam ettiğini gösterir. Borsalardaki Bitcoin bakiyesindeki düşüş trendinin devam ediyor olmasının bir sonucu olarak BTC fiyatında yükseliş beklenebilir.

Ayrıca, geçen hafta borsalarda 2 milyar dolar değerinde devasa bir BTC çıkışı kaydedildi. Bu da borsalardaki Bitcoin bakiyesinin düşüş trendinin tüm hızıyla devam ettiğini gösteriyor.

Read Entire Article