BTC, DOGE, SHIB Analizi: Meme Coinlerin Yükselişi!

2 years ago 92

Haftanın son gününde, ilk 10 kripto paranın tamamı tekrar yeşil bölgeye döndüğü için boğalar inisiyatifi ele geçirmiş gibi görünüyor. Önde gelen meme tokenleri ise BTC’ye bağlı büyümeyi bir miktar ileriye taşıdılar.

BTC/USD

Bitcoin (BTC) oranı son 7 günde %6,29 arttı. Orta vadeli bakış açısına göre, Bitcoin (BTC) 22.400 doların üzerinde kendisine yer edinmek üzere olabilir. Ek olarak, satıcıların gücüne yüksek hacim eşlik ediyor gibi görünüyor, bu da önümüzdeki hafta daha fazla yükseliş görme şansının yüksek olduğu anlamına geliyor olabilir.

Sonuç olarak, yukarıda belirtilen seviyenin aşılması, önümüzdeki hafta 24.000 $ bölgesine yukarı yönlü hareket için bir ön koşul olabilir. Bitcoin, bu yazının yazıldığı sırasında 22.525 dolardan işlem görüyordu.

DOGE/USD

DOGE için, bu hafta %6,72 arttığı için Bitcoin'den (BTC) daha iyi performans gösterdi diyebiliriz.

Yükselişe rağmen, 0,04978 dolarlık destek ve 0,07759 dolar direnç bölgeleri arasındaki geniş kanalın ortasında yer aldığı için DOGE yatay işlem görüyor diyebiliriz. Düşük işlem seviyesi ise iki tarafın da keskin bir hamleye hazır olmadığını doğruluyor. Büyüme, yalnızca DOGE 0,07 ABD dolarına döner ve orada düzelirse mümkün olabilir. DOGE, bu yazı hazırlandığı sırada 0.06789 dolardan işlem görüyor.

SHIB/USD

Fiyat geçen hafta neredeyse %7 oranında arttığı için SHIB bugünün listesindeki en fazla büyümeyi gören token olarak kendisine yer buldu. SHIB, yerel direnç seviyesi olan 0.0000129 dolardan düşüş yaşadı. Fiyat tekrar bu seviyeye gelene kadar, ayılar boğalardan daha güçlü olma eğiliminde olabilirler.

Bu durumda, daha olası senaryo, 0,000011 - 0,0000012 ABD Doları aralığında bir konsolidasyondur. Böylece alıcılar daha fazla hareket için daha fazla güç elde edebilir. SHIB, yazım sırasında 0,00001167 dolardan işlem görüyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article