BTC, ETH, DOGE veya SHIB Değil! Bu 5 Altcoin, Mart Ayında Sizi Milyoner Yapabilir

2 years ago 161
BTC, ETH, DOGE veya SHIB Değil! Bu 5 Altcoin, Mart Ayında Sizi Milyoner Yapabilir

Kripto para piyasası bir süredir toparlanmaya devam ediyor ve yukarı yönlü hamleler gerçekleştiriyor. Ancak yatırımcılar hala hangi altcoinleri tutacaklarını ve hangilerini portföylerinden çıkaracaklarını merak ediyor.

Önde gelen bir Youtube Kanalı olan Cheeky Crypto‘dan Chris, yatırımcıları Mart 2022’de milyoner yapabilecek en iyi 5 altcoin’i paylaştı. İşte yatırımcılarını milyoner yapabilecek o 5 altcoin.

Near Protokol (NEAR)

Ünlü kripto para analisti listesinde ilk sırada Near Protocol‘e (NEAR) yer verdi. NEAR Protocol, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış ve düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip blok zincirlerini tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldıran bir katman 1 blok zinciridir.

Chris, bu projenin gerçekten çok önemli olduğunu ve Mart ayında hızlı bir artış başlatarak iyi bir performans göstereceğini öngörüyor. Ünlü analist, lider kripto para birimi Bitcoin’in geri çekilmeye başlamasıyla birlikte, NEAR’ın da bir miktar düşüş yaşamasını beklediğini söyledi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Near Protocol (NEAR), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.39’luk bir düşüşle 11.06 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Dolayısıyla Chris, NEAR’ın hala harika bir proje ve gerçekleşmesi için büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor.

Terra (LUNA)

Chris’in listesinde ikinci sırada Terra (LUNA) yer aldı. Terra, fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için fiat sabitli stablecoin’leri kullanan bir blok zinciri protokolüdür. White Papper’a göre Terra, fiyat istikrarını ve fiat para birimlerinin geniş çapta benimsenmesini Bitcoin’in (BTC) sansür direnciyle birleştirir ve hızlı ve uygun fiyatlı ödemeler sunar.

Önde gelen kripto para analisti, Terra‘nın güçlü bir ekibe ve teknolojiye sahip olduklarını dile getirdi ve şöyle söyledi;

“Terra kesinlikle bu alanda para kazanmanın anahtarıdır. Staking veya getiri fırsatları, yatırımcısının büyük miktarda gelir elde etmesine yardımcı olabilir.”

Popüler altcoin Terra (LUNA), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 7. sırada yer alırken, son 24 saatte %0.34’lük bir artışla 92.22 dolar seviyesinden el değiştiriyor.

Cosmos (ATOM)

Chris, yatırımcılarını milyoner yapabilecek üçüncü altcoin’in ise Cosmos (ATOM) olduğunu düşünüyor. Cosmos, blok zinciri endüstrisinin karşılaştığı “en zor problemlerden” bazılarını çözen bir proje olarak kendini gösteriyor. Bağlı blok zincirlerinden oluşan bir ekosistem sunarak, Bitcoin tarafından kullanılanlar gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve çevreye zararlı” çalışma kanıtı protokollerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor.

Analist, Cosmos’un uygulamalar ve hizmetler için yine harika bir proje olduğunu belirtirken, ATOM’un gelecekte güçlü bir şekilde büyümesini beklediğini belirtti.

İçeriğin kaleme alındığı sırada Cosmos (ATOM), CMC verilerine göre son 24 saatte %3.46’lık artışla 34.04 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 20. sırada yer alıyor.

Solana (SOL)

Ünlü analist, listesinde 4. sırada popüler altcoin Solana‘ya (SOL) yer verdi. Solana, DeFi çözümleri sağlamak için blok zinciri teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir. Projeyle ilgili fikir ve ilk çalışmalar 2017’de başlarken, Solana, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı.

Chris’e göre bu projede, Mart ayında gerçekten başarılı olmasına yardımcı olan bir topluluk gücü var. Chris ayrıca bazı harika fırsatların olduğunu ve bunların Solana’da yayınlanmaya başladığını açıkladı.

Popüler altcoin Solana (SOL), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %7.56 düşüşle 91.48 dolardan el değiştiriyor. Chris’e göre SOL’un şu anda bulunduğu seviye, bu altcoin’e yatırım yapmak için iyi bir fırsat sunuyor.

Harmony (ONE)

Listede adı geçen son altcoin ise Harmony (ONE) oldu. Projenin hedefleri arasında, merkezi olmayan uygulamaların gizemini ortadan kaldıran modüler bir çerçeve sayesinde blok zinciri teknolojisini geliştiriciler için daha az karmaşık ve zor hale getirmek yer alıyor.

Son olarak, bir Interblockchain İletişim protokolü, blockchain ağlarının birbirleriyle iletişim kurmasını kolaylaştırarak sektördeki parçalanmayı önler.

Popüler analist, Harmony’nin (ONE) zaten 100’den fazla DAO’ları olduğunu belirtti ve şöyle söyledi;

“Gerçekten ilgili bir topluluğa sahipler ve ilgililer ve uyum ekosistemini şekillendirmenin bir parçası olduklarını hissediyorlar. Ortaklıkları da gerçekten güçlü ve bu projenin gelecekte patlama potansiyeli çok yüksek.”

Harmony (ONE), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CMC verilerine göre son 24 saatte %4.44’lük düşüşle 0.15 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Read Entire Article