Bu 3 Altcoin Patlamaya Hazır Roket Gibi! İşte O Altcoin’ler ve Son Rakamlar

1 year ago 58

Düşük piyasa değerli altcoinler her zaman için kripto para portföyünü dengelemek için yatırım yapılabilecek en önemli varlıklar olmuşlardır. Mücevherler olarak nitelendirilen bu altcoin'ler düşük fiyattan satın alınabilmeleriyle potansiyel bir boğa koşusu sırasında büyük kazançlar sunarlar. Bu nedenle bugün, yakın gelecekte muazzam oranlarda yükseliş yapma potansiyeline sahip, güçlü yükseliş görünümü sunan düşük piyasa değerli altcoin'leri analiz ederek sizlerle paylaşıyoruz.

MultiversX (EGLD)

MultiversX ağının yerel varlığı EGLD'nin günlük zaman dilimi fiyat grafiğinde bir ters omuz baş omuz (TOBO) formasyonunun oluşumu görülüyor. Bu formasyon, baş bölgesinden olan büyük bir salınım ve başın sağında ve solundaki omuz kısımlarından olan iki kısa düşüşle oluşur. Formasyondaki omuzlar ve baş bölgesinin üstünde boyun çizgisi adı verilen bir kilit direnç bölgesi bulunur.

Şu anda altcoin'in fiyatı 38,40 dolardan işlem görüyor ve 39,5 direnç seviyesini geçme mücadelesi veriyor. EGLD'nin fiyatının bu direnç seviyesini geçecek ve üzerinde kalmayı başaracak olması alıcıların formasyonun direnç trend çizgisine meydan okumaları için yüzde 15'lik bir ralli yaptırmasını sağlayabilir. Böylece, kilit direnç bölgesinden olacak potansiyel bir kırılımla trend değişikliğinin erken işareti alınmış olacak.

Uygun koşullar altında formasyonun boyun çizgisinden olacak kırılımla EDLG fiyatı 69,3 dolara çıkabilir.

Immutable (IMX)

EGLD'ye benzer şekilde, Immutable fiyatı da son 11 aydır TOBO formasyonu oluşturmakla meşgul. Bu formasyon, piyasa diplerinde en sık gözlemlenen trendin tersine dönüş formasyonlarından biridir ve boyun çizgisi direncinin kırılımıyla ciddi yükseliş yapılmasını sağlar.

IMX fiyatı şu anda söz konusu formasyonun sağ omuzunu oluşturuyor ve bu oluşum 0,94 dolar ya da 0,8 dolar seviyesinde son bulabilir. IMX, bu yazının hazırlandığı sırada gün içinde yüzde 2,41 düşüşle 0,9442 dolardan işlem görüyor. Altcoin'in fiyatı 0,94 dolar ya da 0,8 dolar desteğinin üzerinde kalmayı başaracak olursa alıcılar yükseliş momentumunu çalıştırarak fiyatı genel trend çizgisine taşıyabilirler.

Uygun koşullar altında trend çizgisinin üzerinde olacak bir kırılım altcoin'in fiyatını 2,84 dolara götürebilir.

Arweave (AR)

Arweave (AR), geçtiğimiz dokuz ay boyunca birbirine yaklaşan iki trend çizgisinin arasında istikrarlı bir düşüş trendi içinde hareket etti. Haftalık zaman dilimi grafiğin, bu trend çizgilerinden düşen direnç trend çizgisinin kırılımı ile büyük bir yükseliş potansiyeli sunan düşen kama formasyonunu oluşumuna işaret ediyor.

AR fiyatı, bu yazının hazırlandığı sırada 7,73 dolardan işlem görüyor ve bu formasyonun alt destek trend çizgisini takip ediyor. Her halükarda, ilgilenen alıcılar, fiyatın destek trend çizgisine ulaşmasını veya genel direnç trend çizgisini kırılımı ile alıma geçerek potansiyel yükseliş fırsatlarını değerlendirebilirler.

Bu formasyondan gelecek başarılı bir kırılım ile AR fiyatı 17,68 dolar seviyesine kadar çıkabilir.

Read Entire Article