Bu 3 Kripto Parayı Takibinize Alın! Ünlü Analist, İddialı Tahminlerini Açıkladı

2 years ago 120
Bu 3 Kripto Parayı Takibinize Alın! Ünlü Analist, İddialı Tahminlerini Açıkladı

Yaygın olarak takip edilen bir kripto para analisti ve trader, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve bir gelecek vaat eden Ethereum (ETH) rakibi altcoin dahil olmak üzere üç kripto para biriminin yükselişe geçtiğini söyledi.

BTC’de %40 Artış Bekliyor

Altcoin Sherpa olarak bilinen kripto para analisti, kripto para piyasasına yönelik son tahminlerini takipçileri ile paylaştı. Ünlü analist, Bitcoin ile başlayarak, önde gelen kripto para birimi daha yüksek zaman diliminde yükseliş piyasası yapısı göstermeye devam ederken %40’a yakın artacağına inandığını dile getirdi.

Analist, BTC hakkında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Hala Bitcoin’in dibe vurduğu görüşündeyim ve yaklaşık 55.000 dolara bir hareket göreceğiz. Altcoin‘lerin de Bitcoin’i takip etmesi muhtemel. Teknik olarak hala yüksek bir zaman diliminde boğa piyasası yapısı ile karşı karşıyayız.

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.39’luk bir artışla 39.756 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Bu İki Altcoin Yakın Zamanda Patlayabilir

Analist ikinci sırada, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış geliştirici odaklı bir blok zinciri olan Near Protokol‘e (NEAR) yer verdi. Altcoin Sherpa, Ethereum rakibinin önümüzdeki haftalarda tüm zamanların en yüksek seviyesini geçeceğine inandığını belirtti.

Altcoin Sherpa, NEAR hakkında yaptığı açıklamalarda şöyle söyledi;

Hâlâ bunun içindeyim ve önümüzdeki birkaç hafta içinde tüm zamanların en yüksek seviyesini aşacağımız görüşündeyim.

Near Protocol (NEAR), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %0.34’lük bir artışla 15.42 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Altcoin Sherpa son olarak FTX kripto para borsasının yerel varlığı olan FTX Token‘ı (FTT) yakından takip ettiğini takipçileri ile paylaştı.

Kripto para analisti, FTT’nin aylarca geniş bir aralıkta işlem yaptıktan sonra “sağlam” bir yukarı potansiyele sahip olduğunu dile getirdi ve şöyle söyledi;

Bence daha yavaş bir ticaret olarak oldukça sağlam görünüyor.

FTX Token (FTT), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %0.28’lik bir artışla 41.36 dolar seviyesinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Read Entire Article