Bu Altcoin 16 Dolara Kadar Düşebilir! Kripto Para Yatırımcıları Dikkat!

2 years ago 94

Bitcoin yeniden 22.000 doların altına düştü ve bu hafta, kripto paralar için son derece önemli gelişmeler yaşanacak. Yaklaşan FED kararı ve büyük teknoloji hisselerinin kazanç raporları piyasayı baskılıyor. Teknoloji hisselerindeki olası düşüş kripto paraları yüksek korelasyon sebebiyle etkiliyor. Öte yandan FED’in yapacağı sürpriz bir hamle veya aşırı şahin açıklamalar volatiliteyi de beraberinde getirecek.

Avalanche (AVAX)

Yazı hazırlandığı sırada 21,9 dolardan alıcı bulan AVAX, 18 Temmuz'da alıcıların yeni bir yükselişe hazır olduğunu gösteren 22 dolarlık dirençten kesin bir çıkış yaptı. Düşen BTC fiyatına rağmen direnç yeniden test ediliyor. Bununla birlikte, yatırımcıların olası desteğe dönüş senaryosunu akıldan çıkarmaması gerekir.

Toparlanma rallisi 13,79 dolardan geri döndüğünde başladı. Yükseliş, 16 dolar seviyesini ve son zamanlarda 22,1 dolar direncini geri aldı. 22 Temmuz'da altcoin 26,1 dolara kadar rekor bir seviyeye ulaştı ve burada gelen aşırı satışlarla yönünü aşağıya çevirdi. Mevcut geri çekilme seviyesi dip bölgeyi değerlendiren yatırımcılar için iyi bir kar alma noktasıydı.

Avalanche (AVAX) Düşebilir

Son geri çekilmede azalan hacim satıcıların zayıflığına işaret etti. Ayrıca, AVAX fiyatı, 20 günlük EMA eğimi ile uyumlu olarak 22,1 dolarlık kırılma direncini yeniden test ediyor. Bu, ortaya çıkan toparlanma rallisine devam edebilecek kritik bölgeyi temsil ediyor. Bu neden 22 dolar bölgesinde gelen bir yükseliş 28 dolara kadar devam edebilir. Ancak bu hafta yapılacak FED toplantısı ve piyasadaki genel düşüş bu ihtimali düşürüyor.

AVAX fiyatı 21,2 doların altında günlük mum kapanışı yaptığında (ki şimdilik güçlü olan ihtimal bu) yükseliş beklentisi büyük ölçüde azalacaktır. AVAX fiyatı bu senaryoda 16 dolara kadar düşebilir. Günlük RSI eğimi 20 SMA'nın altına düştü ancak orta çizginin üzerinde devam etti ve bu da piyasa duyarlılığının yükseliş olduğunu gösteriyor. Bollinger bandı göstergesinin üst bandından dönen fiyat bir toparlanma rallisinde normal bir geri çekilme olduğunu gösteriyor. Ayrıca, fiyata yaklaşan orta hat, boğa koşusuna devam etmek için yükseliş momentumunu yenileyebilir.

Kısa vadede 22 ve 16 dolar seviyeleri kritik öneme sahip, yükseliş senaryosunda 28 ve 32,2 dolar hedef tahtasında olacaktır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article