Bu Altcoin 5,7 Dolara Kadar Düşebilir!

2 years ago 95

Kripto para piyasalarında ciddi kayıplarla karşılaşan bu altcoin ilerleyen saatlerde 5,7 dolara kadar düşebilir. Bitcoin öncülüğünde bugün zayıf bir toparlanma gösteren altcoinler henüz net bir geri dönüş sinyali vermiyor. Bitcoin ise yaklaşan FED toplantısı öncesinde birkaç bir dolarlık volatiliteyle yoluna devam ediyor.

Chainlink (LINK)

Chainlink'in önceki canlanması, kısa vadeli düşüş eğilimlerine girmeden önce 6,7 dolar seviyesini test etti. Sonuç olarak LINK 5,9 dolar bölgesindeki birkaç haftanın en düşük seviyelerine doğru bir aşağı kanalda (sarı) değer kaybetti. Alıcılar kısa vadeli EMA'ların üzerinde bir kırılma bulurken, acil görünüm boğaları destekledi. Ancak 6,3 dolar seviyesindeki ret LINK için önümüzdeki seanslarda durgunluğa işaret ediyor. Yazı hazırlandığı sırada LINK fiyatı 1,18 dolar artışla 6,23 dolardan alıcı buluyor.

6,7 dolarlık zirveden geri dönüşün ardından, LINK'in düşüşü azalan bir kanal kurulumuna dönüştü. Altcoin, 3 Temmuz'da güneye doğru aylık en düşük seviyesine doğru koşarken, satıcılar fiyatı 8 Temmuz'a göre yaklaşık %16'lık bir düşüşe zorladı. Son iki gün, iyi bir satın alma girişimi olurken, altcoin fiyatı tersine dönme modelinin üzerine çıktı. 20/50 EMA ile birlikte Kontrol Noktası (POC, kırmızı) bağlarını koparmasına rağmen, LINK 6,3 doları geçmek için mücadele etti.

Chainlink (LINK) Fiyat Analizi

Ani direncin üzerindeki herhangi bir kapanış, güçlü bir geri dönüş öncesinde kısa vadeli bir satın alma çılgınlığı olasılığını teyit edebilir. 20 EMA'nın altına herhangi bir düşüş, altcoin fiyatını 5,9 ve 5,7 dolar seviyelerine kadar çekebilir. 6 dolarlık bölgedeki alıcılar ve satıcılar arasındaki mücadele göz önüne alındığında, POC yakınında düşük bir volatilite bekleniyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), dengesinin sınırlarını aştı. Ancak 55 seviyesinden geri dönüş, endeksi daha çok tarafsız bölgede tuttu. Hacim Osilatörü, LINK'in son zirveleri sırasında düşüş yaşadı. Böylece, fiyatla düşüş eğilimi ortaya çıkıyor. Ayrıca, ADX, LINK için önemli ölçüde zayıf bir yön eğilimi sergiledi. Fiyatların 6,3 dolar seviyesinde reddedilmesi ve Hacim Osilatöründeki düşüş eğilimi ışığında, LINK kısa vadede düşüş yaşayabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article