Bu Altcoin 59 Dolara Gözünü Dikti! Popüler Kripto Para Toparlanıyor!

2 years ago 99

Bitcoin’in 21.000 dolar üzerinde yaptığı kapanışlar sebebiyle altcoinlerde dönüş umudu artıyor. Yatırımcıların ilgisiyle birlikte kripto paralarda çift haneli kazançlar görülüyor. Bu altcoin ise mevcut seviyesinden yaklaşık 18 dolar artarak 59 dolar bölgesini hedefleyebilir. Kripto para yatırımcılarını kısa vadede neler bekliyor?

Solana (SOL) Fiyat Hedefi

Son beş haftadır, Solana (SOL) fiyatı azalan bir trend çizgisinin etkisiyle düştü. Bununla birlikte, 20 Haziran'da kripto para alıcıları, dinamik direncinden yukarı yönlü bir çıkış yaparak, toparlanma fırsatını yakaladı. Devam eden satın almalar alıcıları 48,3 dolarlık direnci kırmaya ve 59 dolar seviyesine tırmanmaya itebilir.

Nisan ve Mayıs aylarındaki sert düşüşün ardından SOL/USDT çifti, 26 dolar ile 2022'nin en düşük seviyesini görmüştü. Bununla birlikte, onaylanan piyasa duyarlılığının ortasında, SOL fiyatı 26 dolarlık destekten geri döndü ve 20 Haziran'da dinamik direnç trend çizgisini kırdı. Yeniden test sonrası ralli, satın alma baskısını hızlandırdı ve alıcıları 37,5 dolarlık yatay direnç seviyesini kırmaya teşvik etti.

Solana Yorumları

Solana fiyatı, 37,5 dolarlık çevrilmiş desteğin üzerinde sürdürülebilirlik gösteriyorsa, alıcılar teknik kuruluma göre altcoini %44 daha yüksek 59 dolara çıkarabilir. Alternatif olarak, satıcılar SOL fiyatını 37,5 doların altına çekerse, sahte kırılma agresif alıcıları zorla tasfiye edecek ve altcoin fiyatını %33,6'lık bir kayıpla 27-26 dolar desteğine çekecek.

Süper trend göstergesi, SOL/USDT çifti için genel bir düşüş trendini vurguluyor. OBV göstergesi, fiyat hareketinden daha dik bir ralli göstererek long pozisyonlara olan ilginin arttığını gösteriyor. Fiyat hareketinin aksine, MACD göstergesi eğiminin yükselmesi, yükseliş eğiliminin altında yatan büyümeye işaret ediyor. Ayrıca, orta hattın üzerinde bir geçişe yaklaşan hızlı ve yavaş hat, yükseliş beklentisin destekler.

Yatırımcıların kritik direnç seviyeleri olan 48,3 ve 59 dolar bölgesini yakından izlemesi gerekiyor. Fiyat için önemli destek bölgeleri ise 37,5 ve 27-26 dolar aralığıdır. Bitcoin’in olası 24-26 bin dolar testi Solana rallisi için bir fırsat olabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article