Bu Altcoin Açıklanan Yeni Özellik İle Uçuşa Geçti! Yüzde 84 Artış!

1 year ago 81

Birlikte çalışabilir blok zinciri Polkadot'a (DOT) dayalı merkezi olmayan bir finans (DeFi) protokolü, yeni bir özellik başlattıktan sonra ciddi kazanımlar elde etti.

ACA'da Yüzde 84 Artış

Kripto para projesinin baş geliştirme sorumlusu tarafından kaleme alınan yakın tarihli bir makaleye göre, ölçeklenebilir akıllı sözleşme platformu Acala Network (ACA), DeFi platformunun kullanıcıları ve geliştiricileri için anlık bildirimleri etkinleştireceğini duyurdu. Acala, Web3 oluşturucuları ve kullanıcıları arasında kişiselleştirilmiş etkileşimler ve zincirler arası iletişim sağlamayı amaçlayan bir dijital altyapı şirketi olan Notifi'den anlık bildirimler uygulamayı planlıyor. Kripto para şirketinin yetkilisi yapmış olduğu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Acala şirketi olarak topluluk için yeni bir entegrasyon türü sunmaktan çok büyük heyecan duyuyoruz. Planladığımız yeni özellik zincir üstü etkinlikler için Notifi tarafından desteklenen push bildirimleri. Notifi'nin cüzdan tabanlı bildirimlerinin uygulanmasının ilk aşamasında, Acala kullanıcıları artık 'Notifi Merkezi'nin kolaylaştırılmış iletişiminden yararlanacak ve yönetişim teklifleri, işlemler ve bakiye değişiklikleri gibi farklı cüzdan etkinlikleri hakkında gerçek zamanlı güncellemeler alacak.

Yeni Özellik Hazırlıkları

Entegrasyon çalışmasını duyurmasının ardından yüzde 84’e varan fiyat artışı yaşayan Acala, popüler altcoin DOT tabanlı DeFi protokolünün kullanıcılarının ve geliştiricilerinin sonunda ek bildirim türleri alabileceğini bildirdi. Uzman isim açıklamalarında şunları söyledi:

Açıkladığımız yeni plan Notifi ile uzun vadeli bir entegrasyon yol haritasının yalnızca başlangıcı. Uygulamamızın 2. aşaması, CDP (müşteri veri platformu), tasfiye uyarıları, kripto para birimi fiyatı uyarıları, likit staking ödül uyarıları ve daha fazlasını içeriyor.

Acala Network yetkilileri tarafından duyurulan haberin ardından kripto para projesinin yerel token’ı ACA’nın fiyatı uçuşa geçti. Son 24 saatin en düşük seviyesi olan 0,11 dolardan %84 oranında şaşırtıcı bir artışla 0,203 dolara kadar yükseldi. ACA ulaştığı zirve seviyenin ardından bir geri çekilme ile yazı kaleme alındığında 0,1375 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article