Bu Altcoin Desteği Kırdı 0,87 Dolara Kadar Düşebilir!

2 years ago 93

Mayıs ve haziran ayındaki kripto kaosunun ardından piyasalar temmuz ayında bir miktar toparlandı. Ancak sürekli yükseliş görmeyeceğiz. Birçok altcoin başarısız direnç testleri sebebiyle kritik destek seviyelerine çekildi. Bu altcoin için son destek artık dirence dönüşmüşken fiyat 0,87 dolara kadar geri çekilebilir. Peki izlenecek seviyeler hangileri?

Curve (CRV)

CRV, dolar karşısında yükselen bir kama modelinin etkisi altında yükseldi. Yaklaşık yedi hafta boyunca, bu patern içindeki altcoin, 1,56 dolara ulaştığı için %174 arttı. Bununla birlikte, formasyonun trend çizgisinden aşağı yönlü bir dönüş, potansiyel alıcıların bu tokeni daha düşük bir dipten almasına olanak tanıyabilir.

Teoride, düşen kama formasyonu, aşağı yönde yakın bir kırılmaya işaret eden aşağı yönlü bir geri dönüş formasyonudur. Bu nedenle, alıcılar piyasa değerini daha yükseğe taşımaktan yoruldukça, altcoin sonunda yaklaşan düşüşü tetiklemek için destek trend çizgisini kırabilir. 29 Temmuz'da CRV fiyatı direnç trend çizgisinden geri dönerek bu formasyonda başka bir ayı döngüsü başlattı. Geri dönüş, olası bir geri çekilme için ekstra bir avantaj sağlayarak 1,435 dolarlık acil destek seviyesini kırdı.

Curve (CRV) Fiyat Analizi

Son 24 saatte Curve (CRV) %5 kayıpla 1,42 dolardan alıcı buluyor. Desteğin altında olan fiyat olası geri dönüş için asgari %12 daha geri çekilme yaşayabilir. Fakat düşten sonra alıcılar gerekli gücü bulamazsa kayıplar 0,87 dolara kadar derinleşecektir.

Tersine, güçlü bir yükseliş senaryosu altında, formasyonun direnç trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma mümkündür ve bu da yükseliş momentumunu hızlandırabilir. Bu beklentinin desteklenmesi için zayıflı hacimli hafta sonunda Bitcoin’in 24.200 dolar üzerinde kalıcılık elde etmesi gerekiyor. Ancak BTC 23.800 doların altında günlük kapanış yaptı ve bu sınırda alıcı bulmaya devam ediyor.

RSI yükseliş momentumundaki zayıflamayı doğrulayıp nispeten yatay seyrediyor. Bu nedenle, momentum göstergesinden aşağı yönlü bir sapma, bir düzeltme teorisini desteklemektedir. Yükselen fiyat, 20-50 günlük EMA'yı dinamik desteğe dönüştürerek alıcıların bu toparlanmayı sürdürmelerine yardımcı oldu.

Yakın direnç seviyeleri 1,435 ve 1,58 dolardır. Destek bölgesi olarak da yatırımcıların 1,08 ve 0,87 doları izlemesi faydalı olabilir.

Read Entire Article