Bu Altcoin En Büyükleri Geride Bıraktı! Son Veriler Dikkat Çekici!

2 years ago 92

Kripto para piyasalarındaki Temmuz toparlanması duraklasa da uzun vadeli yatırımcıların tercih ettiği bu altcoin güçleniyor. Uzun vadeli yatırımcılar için fiyat tek kıstas değil. Özellikle kurumsal şirketler tarafından yönetilen ciddi projeler ilgi çekmeye devam ediyor. Bu altcoin ise en büyük rakipleri ardında bırakarak büyümesine devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Binance (BNB)

Messari'ye göre Binance borsasının kripto parası BNB 2022'nin ikinci çeyreğinde diğer Ethereum (ETH) rakiplerinden daha iyi performans gösterdi. Yeni bir analizde Messari, BNB Chain’in NFT ikincil satış hacminde üstel bir büyümeye tanık olduğunu ve NFT konusunda bir “kırılım yılı” geçirdiğini belirtiyor. Rapora göre BNB Chain bu yılın ikinci çeyreği sonuna kadar Ethereum'un NFT satış hacmi hakimiyetini bir miktar azalttı.

BNB Chain makroekonomik koşullar ve Terra'nın çöküşü nedeniyle ikinci çeyrekte çoğu kripto para ağ kullanım metriklerinde düşerken, rakiplerinden daha iyi performans göstermeyi başardı. Örneğin, Messari'ye göre BNB Chain en iyi rakiplerine kıyasla daha yüksek günlük işlem seviyelerine ulaştı.

Binance (BNB) Geleceği

Binance borsası uzun bir süredir küresel ölçekte hacim lideri, bu sebepten BNB fiyatı yıllar içinde oldukça ciddi bir büyüme yaşadı. Sektörün en büyük oyuncusu olan Binance, son kripto para kışına rağmen güçlü likiditeye sahip olduklarını ve uzun süre zorlu piyasa koşullarına dayanabileceklerini zaten söylemişti. Bu sebepten uzun vadeli yatırımcıların önemli bir kısmı portföylerinden BNB’yi eksik etmiyor.

Messari son raporunda BNB Chain hakkında şunları söyledi;

“Benzer gruba kıyasla, BNB Chain çeyrek boyunca çeşitli finansal, ağ, ekosistem ve geliştirme metriklerinde daha iyi performans gösterdi. Gelişen mimarisi ve zk-rollups (zk toplamaları) ve yan zincirlerin konuşlandırılması ile BNB Chain, geniş kullanıcı tabanına ek değer teklifleri sağlayacak şekilde konumlandı. Eğer planlarını başarılı bir şekilde hayata geçirebilirlerse piyasadaki en değerli ağlardan biri olarak Layer1 yarışındaki konumunu koruyabilir”.

BNB Chain'in yerel tokeni BNB, yazı yazılırken 301,43 dolardan işlem görüyor. Altcoin son 7 günde %9 artarak en büyük 28 kripto para arasında en iyi haftalık performansı gösterdi.

Read Entire Article