Bu Altcoin Fiyatında Yaşanan Düşüşün Ardından Balinaların Hedefinde!

2 years ago 107

WhaleStats’ten alınan verilere göre, Cardano (ADA) son 24 saat içerisinde en büyük 500 BSC balinası tarafından satın alınan ilk 10 token sıralamasına yeniden girdi.

Balinaların Hedefi ADA

Popüler altcoin olan Cardano’nun fiyatı 0,5 dolar seviyesinin altına gerilemesiyle balinaların ilgi odağı haline geldi. Balinaların veya büyük kurumların genellikle kripto para birimlerini ucuza satın almak için büyük düşüş dönemlerini kullandıkları bilinmektedir. Ayrıca on-chain veriler ele alındığında Cardano’nun balinalar tarafından biriktirildiği belirtiliyor.

Bununla birlikte bir veri analiz firması olan Santiment’in yayımladığı son raporlara göre, 10.000 ila 10 milyon ADA tutan adresler 27 Temmuz'dan 5 Ağustos tarihine kadar yaklaşık olarak 138 milyon dolar değerinde, toplam ADA arzının %0,46'sını bakiyelerine ekledi. Ayrıca Santiment'in önde gelen kripto para analistleri açıklamalarında konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

Cardano’nun köpekbalığı ve balina adresleri, yaşanan derin düşüşlerin ardından sekiz gün içerisinde toplam 138 milyon dolar değerinde kripto para birimini biriktirdi. Bu şimdilik hafif bir birikim, ancak bu eğilim devam ederse ilginç olabilir.

ADA'da Olumlu Görünüm

ABD Federal Rezerv yetkililerinin enflasyonun kontrol altına alınana kadar faiz oranlarını artırmaya devam etme kararlılığını belirtmesinin ardından küresel piyasalar geri çekilirken, kripto para birimleri Cuma günü keskin bir satış yaşadı. Yaşana geri dönüş dalgası, daha yüksek volatiliteye sahip olan altcoinleri vurdu. Santiment yetkilileri ayrıca kripto para birimi hakkında şunları söyledi:

Cardano’nun geleceği şu anda oldukça olumlu ve fiyatlar son 3 haftada %22 oranında arttı. Ayrıca kripto para birimi Mart ayının son haftasından bu yana en yüksek kâr alma seviyesinde

Öte yandan kripto para birimi için olumlu bir haber ise Cardano yatırım ürünleri artık büyük Alman bankaları Comdirect ve Onvista'nın müşterilerine sunulacak.

Yazı kaleme alındığında Cardano (ADA) son 24 saat içerisinde %11 oranında yaşadığı düşüş ile 0.47 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Read Entire Article