Bu Altcoin Google Gibi Olacak! Ünlü Milyarderden Kripto Para Yorumu!

2 years ago 121

Kurumsal yatırımcıların kripto paralara olan ilgisi her geçene gün artıyor. Finans kuruluşları müşterilerine kripto para hizmetleri vermek istiyor. Diğer şirketler ise artan enflasyon karşısında bilançolarını bu şekilde koruyup koruyamayacaklarını tartışıyorlar. Popüler hedge fonlardan biri kendi yatırım sepetini açıkladı.

Kripto Para Yatırım Sepeti

SkyBridge Capital’in kurucusu Anthony Scaramucci’nin, şirketinin yönetim altındaki 3.5 milyar dolarlık varlıklarının yaklaşık yarısını Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Algorand (ALGO) ve kripto ile ilgili hisse senetlerine yatırdığı öğrenildi. Scaramucci, Bloomberg ile yaptığı yeni bir röportajda, SkyBridge Capital‘in pandemi sırasında “adapte olduğunu ve yeniden konumlandığını” belirterek, firmanın sonunda önde gelen bir kripto varlık yöneticisi ve danışmanına dönüşmeyi umduğunu belirtti.

Scaramucci şunları söyledi;

“Sadece 10 yıllık GSYİH büyümesine bakarsanız, kabaca yaklaşık %1,6, bu da trendin altında. Enflasyonun sonsuza kadar süreceğini söylemiyorum ama en azından geçici olarak yüksek enflasyona maruz kalacağız. Ben 18 ile 36 ay arasında bir dönemde bunun devam edeceğini düşünüyorum. Bu yüzden büyüme odaklı sektörlere yatırım yapmanız gerekiyor. Biz, kripto paraların muazzam bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyoruz”.

Kripto Paralar Riskli Mi?

Scaramucci, firmanın sermayesinin yüksek bir yüzdesini kriptoya ayırmanın riskli bir strateji olduğunu kabul ediyor. SkyBridge kurucusu, geliştiricilerin finansal hizmetler için merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasını sağlayan bir hisse kanıtı blok zinciri olan Algorand’daki uzun vadeli yükselişinden daha önce uzun uzun bahsetmişti. Akıllı sözleşme platformu, işlem hızını daha düşük bir maliyetle hızlandırmayı amaçlayan bir Ethereum (ETH) rakibidir.

“Şu anda Algorand’da çeyrek milyar dolarım var. Bence Algorand Google olacak… Algorand benim için gelecek. Sadece gitgide daha fazla insanın derinlemesine durum tespiti yapması ve onu seçme kararı alması gerekecek”.

Scaramucci, Algorand’ın sonunda tıpkı Google’ın internetin ilk günlerinde yaptığı gibi kripto endüstrisindeki önde gelen rakiplere meydan okuyacağını tahmin ediyor. Bu yılın başlarında Scaramucci, Bitcoin’in 500 bin dolar seviyesine ulaşacağını söylemişti.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article