Bu Altcoin İçin Boğa Kapıda! 1 Dolar Hedefi Gerçekleşebilir!

1 year ago 66

En büyük 15 kripto para arasında yer alan bu altcoin için daha önce 1 dolar seviyesi hedefini paylaşmıştık. Şimdilik bu beklenti gerçekleşmiş değil. Bitcoin fiyatındaki artışla birlikte bu beklenen ralli artık başlayabilir. Güncel veriler bu kripto paranın artık toparlanabileceğini gösteriyor. Yatırımcıları kısa vadede neler bekliyor?

Polygon (MATIC)

8 milyar doların üzerindeki piyasa değeriyle en büyük 11’inci kripto para konumunda bulunan MATIC 0,92 dolardan alıcı buluyor. Son 1 ayda 0,72 dolar ile 0,96 dolar arasında hareket eden MATIC fiyatı halen ATH seviyesi olan 2,92 doların %60 altında bulunuyor. MATIC sahibi adresler Mayıs 2022'de 20.000 civarındayken 113.890'a yükselerek %480'in üzerinde bir büyüme kaydetti. Balina adresleri de Eylül ayı boyunca birikimlerini sürdürdü.

Polygon'un ana akım fintech devleri tarafından benimsenmesine ilişkin haberler, daha fazla yatırımcının bu kripto paraya olan ilgisini ateşliyor. IntoTheBlock'tan alınan son veriler, MATIC sahiplerinin nihayet piyasaya geri döndüğünü vurguladı. MATIC tutan adresler Mayıs 2022'de 20.000 civarındayken bu yazının yazıldığı sırada 113.890'a yükselerek %480'in üzerinde bir büyüme kaydetti.

MATIC Yorum

Buna ek olarak, MATIC balina adresleri de varlıklarını artırıyor. Adres bakiyesine göre MATIC arz dağılımı, yüksek bakiyeli adreslerin 25 Eylül'den bu yazının yazıldığı zamana kadar keskin bir artış gösterdiğini ortaya koydu. Ayrıca borsalardaki arzın erimesi de artan ralli beklentisini destekliyor. Uzun vadeli yatırımcılar varlıklarını borsalardan çektiği için borsa arzı uzun vadeli yatırımcı talebine işaret eder.

Son zamanlarda Polygon hakkında oldukça fazla olumu haber gördük. 20 milyar dolara yakın değerlemesiyle Nubank, popüler kripto paranın en iyi ortakları arasında yer alıyor. Birkaç gün önce son dakika olarak duyurduğumuz ortaklık NuCoin isimli yerel kripto parayla ilgiliydi. NuBank, Warren Buffett'ın Berkshire Hathaway'i tarafından destekleniyor ve Web2'den Web3 ekosistemine geçiş yolculuğu için Polygon'u seçti. Polygon'un ana akım fintech devleri tarafından benimsendiğine dair haberler, aktif adres büyümesine yardımcı oldu.

Ayrıca ağın NFT işlem hacmi de önemli bir artış yaşadı. Tüm bu gelişmeleri üst üste koyduğumuzda önümüzdeki günlerde MATIC için 1 dolar hedefi makul görünüyor. Elbette Bitcoin’in sert düşüşler yaşamaması, Fed’in 75bp üzerinde artış açıklamaması ve milyonlarca olumsuz gelişme ihtimalini de aklınızdan çıkarmayın.

Read Entire Article