Bu Altcoin İlk 20 İçerisinde! Yaşanacak Küçük Ralli Fiyatını 8 Dolara Uçurabilir!

1 year ago 75

Chainlink (LINK) fiyatının 1 Mayıs'ta kritik %7'lik destek seviyesini kaybetmesinin ardından yatırımcılar satışlarını çılgınlık seviyesine taşıdı. Ancak zincir üzerindeki veriler, yükseliş eğilimli fikre sahip yatırımcıların gözlerini yükseliş eğilimli bir LINK fiyat tahminine dikmiş olabileceğini gösteriyor.

Chainlink, son haftalarda sosyal medya görüşlerinin çılgınca dalgalanması nedeniyle bir fiyat toparlanması için hazır görünüyor. Ancak bu, yatırımcıların daha fazla talepte bulunması için fiyatı hareket ettirmeye yetecek mi?

Chainlink İçin Son Durum

Chainlink'i çevreleyen sosyal medya algısı, Mart ayından bu yana olumsuz bir trend izledikten sonra 8 Mayıs'ta ilk kez olumluya geri dönüşler verdi. Bu durum, Chainlink fiyat akışlarının Prime Protocol ve MakerDao destekli Spark Protocol'e entegre edildiğinin açıklanmasıyla birlikte gelen son ortaklık duyurularına bağlanabilir.

Haberin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte, Ağırlıklı duyarlılık 8 Mayıs'ta 0,25'e ulaşarak pozitif rakamlara yükseldi. O zamandan beri 10 Mayıs'ta -0,75'e düşmüş olsa da, yatırımcılar bu sert dalgalanmayı olumlu bir LINK fiyat tahmini için bir öncül olarak yorumlayabilirler.

Olumlu sözlerin olumsuz sözlere oranını değerlendiren Ağırlıklı Duyarlılık, şu anda çoğu LINK katılımcısının kötümser düşündüğünü gösteriyor. Ancak, Ağırlıklı Duyarlılık yukarıda görüldüğü gibi pozitif rakamlara yükseldiğinde, genellikle mükemmel dönüm noktasında satın almak isteyen stratejik yatırımcıların dikkatini çeker.

LINK Piyasa Talebinde Artış

Dahası, sosyal duyarlılıktaki son artış LINK için artan talebe dönüşmüş gibi görünüyor. Özellikle, yukarıda sunulan borsaların toplam alım ve satım taleplerinin ve aynı zamanda LINK satın alım emirlerinin artık piyasa arzını aştığını göstermekte.

Şu anda yatırımcılar 2,17 milyon LINK token'ı satın almak için limit emri vermiş durumda. Ancak, Chainlink yatırımcıları yükseliş eğilimini teyit edercesine mevcut fiyatlara yalnızca 1,5 milyon token koymuş durumda.

Mevcut 670.00 LINK'lik aşırı piyasa talebiyle birlikte, alıcılar emirlerini doldurmak için rekabet ettikçe fiyatlar muhtemelen yükselebilir. Özetle, sosyal duyarlılık yükselişe geçerse, LINK'e olan talep daha da artabilir. Sonuç olarak, Chainlink için yükseliş fiyat tahmini büyük olasılıkla doğrulanacak.

LINK Fiyat Tahmini

IntoTheBlock'un In Out of Money Around Price verileri, Chainlink'in bir sonraki boğa rallisinin 8 dolara ulaşabileceğini gösteriyor. Ancak önce kilit direnç seviyelerini aşması gerekiyor.

Önemli alıcı grupları 6,52 dolar, 6,86 dolar ve 7,39 dolar seviyelerindfe görülebilir. Bu gruplar 536 milyon LINK tutan toplam 142 adresi temsil ediyor. Bu da 3,4 milyar dolara denk geliyor. Önceki alıcıların tüm bu seviyelerine ulaşılması halinde, durum fiyatı daha yüksek fiyatlara doğru itebilir. Bu gerçekleşirse, 8 dolarlık pozitif LINK fiyat tahmini gerçekleşebilir.

Yine de, LINK beklenmedik bir şekilde 6,35 doların altına düşerse ayılar olumlu görünümü geçersiz kılabilir. Ancak aşağıda da görüldüğü gibi, minimum 6,35 dolar fiyatla 24 milyon Chainlink satın alan 23.000 adresten gelen yükseliş desteği muhtemelen düşüşü engelleyecek.

Ancak bu destek seviyesi tutmazsa, Chainlink'in yükseliş fiyat tahmini etkili bir şekilde geçersiz kılınabilir ve 5,60 dolara doğru bir düşüşü tetikleyebilir.

Read Entire Article