Bu Altcoin Kısa Vade Yüzde 25 Yükselebilir! Fakat Şartları Var!

1 year ago 68

Kripto para piyasaları Bitcoin’in yaşadığı yükselişin ortasında önemli kazanımlar elde etti. Günlükte yüzde 50’den fazla artış yaşayan altcoinler bile bulunuyor. Elbette BTC fiyatındaki toparlanma piyasadaki risk iştahını artıyor ve trende uyum sağlayarak kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar da çözümü henüz yeterince yükselmemiş altcoinlere yönelmekte buluyor.

Yükselebilecek Altcoinler

Bunlardan biri Algorand (ALGO) olabilir. ALGO halen FTX öncesi 0,4500 dolar seviyelerini geri kazanamadı. Ancak yakın zamanda bunu başarabilir. Varlık 0,1616 dolara düşerek değerinin %60'ından fazlasını kaybetti. Ancak önümüzdeki birkaç hafta içinde FTX öncesi seviyelere yaklaşabilir. Son ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) verileri, Fed'in Şubat başı için planlanan toplantısında daha ılımlı bir tavır takınabileceğini gösteriyor. Enflasyon hafifledi ve kripto para yatırımcıları daha ılımlı Fed karşısında kazançlarını artırabilir.

Bu gerçekleşirse, kripto sektörü de dahil olmak üzere piyasaları olumlu yönde tetikleyecektir. Böyle güvercin bir yaklaşım, ALGO boğalarının bu direnç seviyesini hedeflemesine yardımcı olacaktır. Peki ALGO Coin için kısa vadeli takip edilecek seviyeler hangileri? ALGO potansiyel olarak hangi destek seviyelerini ziyaret edebilir. Olası senaryolara da göz atmak gerekiyor.

ALGO Fiyat Hedefi

Ocak ayındaki ralli ALGO'nun 0,1616 dolardan 0,2407 dolara taşıdı ve fiyat Aralık ayının en yüksek seviyesine yaklaştı. Yazı hazırlandığı sırada RSI 63'te yükselirken, OBV pozitif görünüyordu. Eğer Bitcoin fiyatı 22.000 doların üzerinde tutunmayı başarırsa ve Fed beklendiği üzere güvercin bir tutum sergilerse boğalar 0,3034 dolar direncini hedefleyebilir. Bu, önümüzdeki birkaç hafta içinde %25'lik bir potansiyel kazanç anlamına gelecektir. Ancak boğalar 0,2612 - 0,2678 direncin üzerinde kalıcılık elde etmelidir.

Öte yandan 0,20 dolar altında bir kırılma bu beklentiyi geçersiz kılacaktır. Santiment'e göre Algorand ekosistemindeki geliştirme faaliyetleri yılın başından bu yana artış gösterdi. Bu durum, yatırımcıların yerel token ALGO'ya olan güvenini artırabilir ve uzun vadede fiyatını yükseltebilir. Benzer şekilde ALGO için NFT işlem hacminde de bir artış yaşandı. Son olarak ALGO'nun açık faiz oranları da yükseliş görünümünü şimdilik destekliyordu.

Read Entire Article