Bu Altcoin’lerdeki Değer Kayıpları Hız Kazanıyor: Piyasadaki Düşüş İvmesi Devam Edecek mi?

1 year ago 60

Hafta içinden bu yana kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 27.250 dolar seviyelerine kadar gerileyen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde düşüş yönlü bir ivme yakaladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi değer kayıplarına hız kazandırdı. Piyasadaki bu düşüş eğiliminin etkisiyle OKB (OKB) ve Conflux (CFX) başta olmak üzere son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde büyük ölçekli değer kayıpları kaydeden kripto para birilmeri de oldu.

Bitcoin (BTC), Kritik Seviyelere Geriledi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 27.250 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası, bu süreçte yeniden güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Ethereum (ETH) da kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1850 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri, CoinMarketCap (CMC) verilerine göre 1,15 trilyon dolar seviyesine geriledi. Ayrıca kripto para piyasasındaki volatilitenin de artması ile birlikte Coinglass verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 150 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu Altcoin'lerde Değer Kayıpları Hız Kazanıyor

Lider kripto para birimi Bitcoin'in 27.250 dolar seviyelerine kadar gerilemesi ve kripto para piyasasının yeniden düşüş ivmesi yakalaması ile birlikte gün içerisinde yüksek oranlarda değer kayıpları kaydeden kripto para birimleri oldu. OKB (OKB), Conflux (CFX), Aptos (APT) ve dYdX (DYDX) CMC verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde en yüksek oranlarda değer kayıpları kaydeden kripto para birimleri listesinin başlarında yer aldı. Söz konusu listenin başında yer alan OKB, son 24 saatte %12'ye yakın bir değer kaybı kaydederek en büyük ölçekli değer kaybı kaydeden kripto para birimi oldu.

Read Entire Article