Bu Altcoin’lere Dikkat: MVRV Göstergesi XRP, AAVE ve Bazı Coin’lerde Alım Fırsatını Gösterdi

2 years ago 315

Zincir üstü göstergelerine göre XRP, 1inch ve bazı kripto para birimleri “az satın alınmış” olarak göze çarpıyor. XRP fiyatı genel piyasa trendinin aşağı yöne kayması nedeniyle 0.56 dolara kadar inmişti ancak yakalanan yükseliş ivmesi yine lider Bitcoin’in hareketinden kaynaklandı.

İşte O Altcoin’ler

MVRV Divergence’a göre XRP, AAVE ve bazı altcoin’ler fırsat bölgesine girdi. Az satın alınmış varlıklar, metriğin önerdiği üzere kripto para piyasasındaki artan oynaklık sırasında bireysel yatırımcıların çoğunlukla piyasadaki genel eğilimleri takip ettiğinde görülür. Bazı durumlarda aşırı derecede satın alınma görülürken bazen az satın alınan varlıklar diğerlerinden ayrılır.

Verilerin gösterdiği üzere XRP şu anda 1 günlük MVRV göstergesinde kripto pazarındaki en az satın alınan varlıklardan biri olmaya devam ediyor. Piyasadaki verilere göre ve fonların yeniden dağıtımına göre XRP en düşük giriş hacmini taşıyor. 1inch token, MVRV’de bir günlük büyük farklılık ile az satın alınan coin’ler arasında üst sıralarda bulunuyor.

MVRV Nedir?

MVRV sapması, her bir varlığın normal durumundan ne kadar uzakta olduğunu hesaplamak için kullanılır. Her bir MVRV zaman çerçevesi ise varlığın aşırı alınıp satıldığına veya düşük derecede satıldığına dair sinyaller verir. MVRV, kripto para birimi yatırımcılarının varlık fiyatının adil olup olmadığını anlamalarını sağlayan bir orandır. Bağımsız bir metrik olarak MVRV, piyasanın tepelerini ve diplerini belirlemek için kullanılır. Tarihsel verilere göre metrik sonuçlarında büyük oranda başarı sağlayan MVRV önemli göstergelerden biridir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article