Bu Altcoin Piyasaya Meydan Okuyor! Mahkeme Kararı Açıkladı!

2 years ago 98

Bugün kripto para piyasaları düşmeye devam etti. İlerleyen saatlerde daha fazla kayıp olası görünüyor. FOMC tutanaklarını bekleyen piyasa katılımcıları bir sonraki toplantıda alınabilecek kararlarla ilgili önemli ölçüde fikir sahibi olacak. Fakat popüler bir altcoin piyasadaki sert rüzgara meydan okumayı başardı. Bitcoin karşısında %20 kazandı.

EOS (EOS)

En büyük 40’ıncı kripto para konumunda bulunan EOS bugün %20’nin üzerinde artış yaşadı. Popüler kripto paranın piyasa değeri %20 artışla 1,52 milyar dolara tırmandı. İşlem hacmi ise 1,12 milyar doları aşarak son 2 saatte %400 arttı. Köklü kripto paralar arasında yer alan EOS geçtiğimiz yıl Çin yasakları başlamadan önce 22,89 dolara ulaşarak ATH seviyesini belirlemişti. Bugün ise ATH bölgesinin %93 altında olan 1,55 dolardan alıcı buluyor.

2017 yılının kripto kışında 0,48 dolara kadar düşen kripto para son 3 ayda 0,82 dolar ile 1,64 dolar (bugünün zirvesi) arasında hareket etti. Binance, Coinbase, Gate ve daha onlarca borsa aracılığıyla EOS Coin satın alınabiliyor.

EOS (EOS) Neden Yükseldi?

EOS'un fiyatı, New York'un Güney Bölgesi'ndeki bir mahkeme kararından birkaç gün sonra çarşamba günü yaklaşık %20 oranında arttı. EOS, son yedi gün içinde %28'den fazla artışla 1,51 dolardan işlem görüyor. Bugün yaşanan yükseliş onu kripto para piyasasının genelinden pozitif ayırdı. Mayıs 2020'de bir grup yatırımcı, EOS ICO sürecinin bir menkul kıymet satışı olduğu iddiasıyla EOS ağını ilk tasarlayan şirket olan Block One’a dava açmıştı. Buna karşılık şirket 27,5 milyon dolarlık anlaşma ödemesini kabul etti. Ancak 15 Ağustos'ta bu teklif reddedildi. New York'un Güney Bölgesi'nde Yargıç Lewis Kaplan, Crypto Assets Opportunity Fund LLC'nin tüm yatırımcıların çıkarlarını yeterince temsil etmediğine karar verdi. EOS’un ilk geliştiricisi olan şirket diğer cephelerde de isyanla karşı karşıya. Aralık 2021'de EOS topluluğu, Block One’ın artık ağın çıkarları doğrultusunda hareket etmediğini iddia ederek, ödemeleri durdurdu. Karar, EOS Network Foundation (ENF) tarafından alındı. Bugün yaşadığı yükselişe rağmen EOS birçok yatırımcının alım maliyetinin çok daha altında bulunuyor.
Read Entire Article