Bu Altcoin Ralliye Başlayacak Mı? Güncel Veriler Umut Vadediyor!

2 years ago 84

Altcoinlerin çoğu son kazanımları silerek Fed’in şahin görünümünden paylarına düşeni aldı. Fed geri adım atmıyor. Ancak İngiltere Merkez Bankası daha fazla değerlenme riski bulunan dolar için harekete geçti. Eğer diğer merkez bankaları da Fed’in etkilerini azalmak için sıkılaşma politikalarını yumuşatırsa bizi daha iyi günler bekleyebilir.

Polygon (MATIC)

Robinhood ile ortaklığı kısa süre önce duyuran MATIC için henüz resmi bir lansman tarihi açıklanmadı. Son duyurunun perde arkasında farklı gelişmeler de oluyor. Yatırım platformu, WEB3 cüzdanının yalnızca Polygon'da piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Lansman, Polygon ve Robinhood ortaklığı için harika bir başlangıç ​​oldu. Bununla birlikte, şu anda beta aşamasındadır, dolayısıyla henüz fiyat için ciddi bir katalizördür diyemeyiz.

Yazı hazırlandığı sırada 0,75 dolara yaklaşan altcoinin işlem hacmi son 24 saatte %32 oranında düştü. Yaklaşık 6,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 13’üncü kripto para konumunda bulunan Polygon (MATIC) son 1 aydır 0,69 dolar ile 0,94 dolar arasında hareket etti.

MATIC Coin Yorum

Haziran ayında 0,35 dolarlara kadar düşen altcoin, ağustos ayında 1 doları geçmeyi başarmıştı. Ancak makroekonomik gelişmeler nedeniyle daha fazlası olmadı. Fiyat kabaca 45 gündür istikrarlı biçimde düşüşler yaşıyor. MATIC'in fiyat hareketi olumlu haberlere rağmen baskı altında kaldı. Bununla birlikte, yeni lansmanın sonunda olumlu yatırımcı duyarlılığını tetikleme şansı var. MATIC'in ağırlıklı hissiyatı hala dört haftalık düşük aralığındaydı.

Buradaki performans eksikliği satın alma baskısındaki eksikliği de teyit ediyor. MATIC'in tedarik dağılımı, devam eden olumsuz havaya balinaların verdiği desteği de ortaya çıkarıyor. Örneğin, en büyük balina kategorisi (10 milyondan fazla coin tutan adresler) özellikle son üç günde satış yapıyordu.

Buna karşılık daha küçük balinalar (1-10 milyon token tutanlar) satın alma eğilimi gösterse de yeterli karşılığı veremediler. Olumlu ağ büyümesi, küçük gruptaki balinaların zayıf da olsa ilgisi ve Bitcoin’in yeniden pozitife dönmesi gibi gelişmeler kısa vadede MATIC yatırımcılarının daha fazla yükseliş görebileceğine işaret ediyor. Yine de mevcut zayıf performansına rağmen MATIC’ın Robinhood ile uzun vadeli hedefleri fiyatın birkaç aylık dönemde daha iyi konuma yükselebileceğini söylüyor.

Read Entire Article