Bu Altcoin Sahiplerine Müjde! Airdrop Geliyor

2 years ago 113
Bu Altcoin Sahiplerine Müjde! Airdrop Geliyor

Popüler kripto para borsası Binance, bugün yeni bir duyuru yayınladı. Binance yayınladığı bu duyuru ile birlikte APENFT vakfının son güncellemesini kullanıcılarına bildirdi.

İşte APENFT vakfının yayınladığı son güncelleme ve detayları…

APENFT Airdrop Programını Duyurdu

APENFT vakfı, geçtiğimiz saatlerde yaptığı bir paylaşımla APENFT (NFT) airdrop programında en son güncellemesini yayınladı. Yayınlanan son güncellemeye göre APENFT, TRON (TRX), JUST (JST) ve WINkLink (WIN) sahiplerine ek olarak hem BitTorrent OLD (BTTOLD) hem de BitTorrent (BTTC) sahiplerine aylık olarak airdrop olarak gönderilecek.

Ayrıca yayınlanan güncellemeye göre Airdrop, 10 Şubat 2022’de yürürlüğe girecek ve 10 Haziran 2023’de sona erecek.

İşte Binance’in yayınladığı güncellemenin detayları;

“APENFT vakfı, APENFT (NFT) airdrop programında en son güncellemeyi yayınladı. NFT, TRON (TRX), JUST (JST) ve WINkLink (WIN) sahiplerine ek olarak hem BitTorrent OLD (BTTOLD) hem de BitTorrent (BTTC) sahiplerine aylık olarak airdrop olarak gönderilecek. Airdrop için anlık görüntüler, Haziran 2022’den Haziran 2023’e kadar her ayın 10’unda saat 12:00:00’de (UTC) gerçekleştirilmeye devam edecek.

Bu değişiklikle ilgili daha fazla ayrıntı aşağıda gösterilmiştir:

Güncelleme, 2022-02-10’dan 12:00:00’da (UTC) yürürlüğe girer ve 2023-06-10’da 12:00:00’da (UTC) tamamlanır.”

APENFT Nedir?

APENFT, birinci sınıf sanat eserlerini blok zincirinde NFT olarak kaydetme misyonuyla 29 Mart 2021’de piyasaya sürüldü. APENFT, NFT alanında yerli kripto sanatçılarının büyümesini beslerken, ünlü sanatçılar ve blok zinciri arasında bir köprü kurmayı hedefliyor.

Bu projedeki asıl amaç, bir zamanlar elitlere özel olan sanat eserlerini herkese ait bir şeye dönüştürmektir.

APENFT’in temel faaliyetleri arasında şunlar yer almaktadır: En iyi NFT platformlarına ve sanat eserlerine yatırım yapmak, önde gelen NFT sanatçılarını birinci sınıf sanatçılar ile NFT dünyası arasında bir köprü kurmak; galerilere sponsor olmak, sanat sergileri veya yayınları düzenlemek ve sanat yaratımını ve eleştirisini desteklemek için ödüller düzenlemek; sanat koleksiyonları oluşturmak vb.

APENFT, blok zinciri teknolojisini NFT dünyasına uygulayarak blok zincirin kullanım durumlarını genişletir. APENFT, iyi bilinen geleneksel ve NFT sanat eserlerini temel varlık olarak satın alır ve NFT ticaret standardını geliştirmek için çalışır. Endüstrinin sağlıklı gelişimini yöneten politikaların yayınlanmasında devlet kurumlarına, üniversitelere, avukatlara ve endüstri seçkinlerine destek sağlar.

Şu anda blockchain endüstrisinde değer değişimi, işbirliği ve kayıt tutma olmak üzere üç ana kullanım durumu var. Benzersiz NFT, kullanım durumlarının üçüne de uyar. Bu sadece blok zinciri endüstrisinde sıcak bir trend değil, aynı zamanda sektörde devrim yaratması ve bir sonraki seviyeye taşıması çok muhtemel kritik bir unsurdur.

Bir blok zinciri kuruluşu olarak APENFT, blok zincirini çeşitli kullanım durumlarına dahil etmek amacıyla teknoloji, pazar, endüstri ve politika araştırmalarındaki güçlü yönlerinden yararlanarak sanat eserlerine yatırım yapacak ve geleneksel ve dijital sanatı teşvik edecektir.

Read Entire Article