Bu Altcoin Toparlanma Sinyali Veriyor! Etkili Yükseliş Neye Bağlı?

2 years ago 95

Solana (SOL), 13 Ağustos'ta 48.38 dolarda zirve yaptıktan sonra bu hafta düşüşle başladı. Bu hızlı düşüş ve ayıların baskısı onu 40 dolar seviyesinin altına götürebilir.Bununla birlikte, altcoin kısa vadeli bir direnç çizgisini yeniden test etti ve bu da biraz yukarı yönlü hareket yaratabilir.

SOL, Haziran ortasından bu yana mevcut yükselen kanalında işlem görüyor. Destek ve dirençle altı çiziliyor ve fiyat son 24 saat içinde desteği test etti.Solana, aynı destek hattını Haziran ayında en az dört kez ve Temmuz ayında iki kez test etti. SOL, 40,20 dolar fiyat seviyesinin yakınına geldikten sonra satış baskısında önemli bir düşüş yaşandı. Bu sonuç, önemli bir satın alma baskısının yaşandığını doğruluyor olabilir.

Bu haftaki düşüş performansı, SOL'un Göreceli Güç Endeksi'ni (RSI) 14 günlük SMA'sının ve %50 seviyesinin altına itmek için yeterli oldu. Bununla birlikte, yaşanan yukarı yönlü hafif bir hareket, yükseliş baskısının geri döndüğünü teyit ediyor olabilir.

Geri Dönüş Mümkün Mü?

Destek seviyesinde yaşanan satış baskısındaki düşüş, şimdiden yukarı yönü destekleyen sağlıklı bir işaret olabilir. Ancak böyle bir sonucu garanti etmez.Kripto piyasasının değişken ve öngörülemeyen doğası, ayılar lehine sonuçlanabilir. Ancak, bazı zincir üstü ölçümler, basın zamanında boğaların lehine görünüyordu.

SOL'un sosyal hakimiyeti son 24 saatte biraz arttı. Bu nedenle, kripto para birimi bu süre zarfında bir miktar görünürlük kazandı.Binance fonlama oranı da bu dönemde keskin bir şekilde düştü. Buna rağmen, aynı dönemde güçlü bir geri dönüş kaydetti. Binance fonlama oranının geri dönüşü, direnç yeniden testi ile uyumlu bir duyarlılık değişikliğini onaylıyor.

Solana'nın Silahları

SOL'un toparlanmasının, Solend, yerel kredi ve ödünç alma DeFi protokolü ile ilgili olumlu haberlere alakalı olduğu düşünülebilir. Bu gelişme, özellikle orta ve uzun vadede SOL için daha fazla talebi körükleyebilir. Belki kısa vadede yatırımcıları da heyecanlandırarak sağlıklı bir toparlanmaya destek olabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article