Bu Altcoin TT Oldu ve Piyasaya Meydan Okuyor! Artış Yüzde 50’den Fazla!

2 years ago 144

Kripto para birimleri son günlerde nispeten stabil ilerlerken bazı altcoin’lerin yükseliş hamleleri ile dikkat çektikleri görülüyor. Bir altcoin ise özellikle yatırımcıların ilgisini çekiyor gibi görünüyor ve Twitter’da trendlere giren bu altcoin’deki artışın yüzde 50’yi geçtiği ifade edilebilir.

JASMY Coin’deki Artış

Yazının kaleme alındığı an itibari ile 0,019 dolardan işlem gören JASMY coin, bir geri çekilme öncesinde 0,022 dolara kadar yükseldi. Bu yükseliş ile birlikte %50’den fazla yukarı yönlü hamle yapan kripto para biriminin dikkatleri üzerine çektiği ifade edilebilir.

90,1 milyon dolarlık piyasa hacmi bulunan JASMY’nin 4,99 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdığı görülüyor. dolayısıyla her ne kadar son bir gün içindeki yükseliş dikkatleri çekmiş olsa da kripto para birimi hala ATH seviyesinin çok altında işlem görüyor. Ancak JASMY’nin 24 saatlik işlem hacminin 1 milyar doları geçmiş olması da dikkat çekiyor.

Bunlara ek olarak son saatlerde Twitter’da da TT olan kripto para birimine Türk yatırımcıların da büyük ilgi gösterdikleri ifade edilebilir.

JASMY Coin Nedir?

ERC-20 standardını kullanan bir kripto para birimi olan JASMY, kullanıcıların Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarından oluşturulan verilerini çeşitli işletmelere satabilecekleri bir veri piyasası projesi olan Jasmy’nin kendi kripto para birimi olarak karşımıza çıkıyor. JASMY platformda, ödemelerin yapılmasında kullanılıyor.

Buna ek olarak Jasmy ekibi, veri alışverişini merkezi olmayan bir şekilde sağladıkları için daha güvenli bir altyapı oluşturduklarını ifade ediyor. Ayrıca analistler Jasmy ekibinin sıkı bir şekilde çalıştığını da belirtiyor.

Ancak yatırımcıların düşük değerli kripto para birimleri konusunda mutlaka derin araştırmalar yapması gerekiyor. Çünkü JASMY’de de olduğu gibi bu kripto para birimlerinin fiyatları ciddi yükselişler sonrasında benzer şekilde hızlı bir düşüş de yaşayabiliyor.

Read Entire Article