Bu Altcoin Web3 İçin 100 Milyon Dolar Harcayacak!

2 years ago 111

Hali hazırda hizmet aldığımız online platformlar web2.0 olarak isimlendiriliyor. Etkileşimli internet siteleriyle birlikte bu döneme girmiştik. Fakat artık daha ilerisi için harekete geçme zamanı geliyor. Facebook, Meta olarak dönüşüyor, Twitter tüm şirketlerini Block altında topluyor. Derken, blockchain projelerinin de bu noktada attığı kayda değer adımlar görüyoruz.

Kadena Coin Hibe Programı

Blockchain protokolü Kadena perşembe günü yaptığı açıklamada, zincir üzerine çalışan geliştiricileri ve şirketleri desteklemek için 100 milyon dolarlık bir hibe fonu başlattığını söyledi. Protokolün büyüme girişimi Kadena Eco, Kadena içinde merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO’lar), merkezi olmayan finans (DeFi) ve non-fungible tokens (NFTs) girişimcileri desteklemeye odaklanacak.

“Kadena’da proje geliştirenlerin çabasını önemsiyoruz. Birçoğu Web3‘e geçiyor ve bu kullanım durumlarını tanımlamaya yardımcı olacaklar”.

Kadena’nın hibe programı, kripto projeleriyle ekosistem yatırımları eğilimini sürdürüyor. Yalnızca bu yıl, The Graph’in 205 milyon ve Secret’ın 225 milyon dolarlık bir ekosistem fonu başlattığını duyurmuştuk.

Web3 ve Kadena (KDA)

Altyapı sağlayıcıları yeni internet ekonomisini etkinleştirmeye çalıştıkça, Web3 geliştirme blockchain endüstrisi için en önemli öncelik haline geldi. Proof-of-work (PoW) algoritmasıyla çalışan halka açık blockchain Kadena bunun son örneği oldu. Web3, risk sermayedarlarından büyük ilgi görüyor, geçtiğimiz yıl çok sayıda fonu duyurmuştuk. KuCoin ve CoinDCX kripto borsalarından sırasıyla 100 milyon dolar veya 135 milyon dolar değerinde iki Web3 geliştirici fonunun piyasaya sürüldüğünü de biliyoruz.

Kadena, platformunda Web3 geliştirmeyi desteklemek için, Chainweb adlı bir PoW konsensüs mekanizması tarafından desteklenen ölçeklenebilir mimari ve akıllı sözleşmeler sunar. Teorik olarak Chainweb’in, ikinci katman ölçeklendirme çözümlerini dağıtmak zorunda kalmadan yüksek işlem hacmini desteklediği söyleniyor. Kadena‘nın yerel kripto para birimi KDA, 965 milyon dolarlık piyasa değeriyle en büyük 100 kripto para arasında yer alıyor. KDA Coin yazı hazırlandığı sırada 5,63 dolardan alıcı buluyor. Binance listelemesiyle birlikte fiyatta ciddi artış yaşanmıştı ve birçok platformdan KDA Coine erişilebiliyor. İşlem hacminin çoğunluğu ise Gate ve Binance borsasındadır.

Read Entire Article