Bu Altcoin Yeniden 0,75 Dolara Tırmanabilir!

2 years ago 86

Kripto paralar bugün yükselişe geçti ve birçok altcoin çift haneli kazanımlar elde etti. Fakat bu altcoin daha fazlasını yapabilir. FED toplantısı ve iflas eden kripto para şirketlerinin kara bulutları dağılmaya başladıkça Bitcoin 21.000 doların üzerinde kalıcılık elde ediyor. Pozitif açılan hisse senedi piyasaları da Bitcoin’in yükselişini destekliyor.

Polygon (MATIC)

Bugün %16 yükselerek 0,6 dolara ulaşan MATIC güçlü performansına devam ediyor. Polygon (MATIC), son altı günde %80 büyüme kaydederek bu hafta en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. V şeklindeki toparlanma, 0,47 dolar ve bugün 0,57 dolarlık direnci kırdı. 11 Haziran'da MATIC fiyatı, azalan üçgen deseninin 0,575 dolarlık boyun çizgisi desteğinden kesin bir düşüş verdi. Bu desteği kaybeden altcoin, aşağı doğru sarmalına devam etti ve %44,65 değer kaybetti.

Sonuç olarak genişletilmiş düşüş, 18 Haziran'da 0,33 dolar ile 2022 dibine yolculuğu başlattı. Bununla birlikte, kripto piyasası hakim düşüş trendinden bir nefes alırken, MATIC fiyatı geri dönüyor.

Polygon (MATIC) Yorumları

V şeklindeki toparlanmanın ortasında hacim aktivitesinde kademeli bir artış, gerçek bir ralliye işaret ediyor. Yaklaşık %70 civarında artış gösteren hacim fiyatın bugün yaklaşık %20 yükselmesini sağladı. MATIC alıcıları 0,575 doların üzerinde bir mum kapanışı yaparsa, hızlanan satın alma momentumu altcoini %23 daha yüksek 0,75 dolara çıkarabilir. Alternatif olarak, 0,75 doların üzerinde kalamaz ise fiyat 0,47 dolara kadar bir düşüşle karşı karşıya kalabilir.

MACD ve sinyal çizgisi arasındaki yaygın bir boşluk, artan yükseliş momentumunu vurguluyor. Nisan ayının başından beri, MATIC fiyatı Bollinger bandı göstergesinin orta çizgisinin altında işlem görüyor; ancak, yakın tarihli bir fiyat artışıyla alıcılar tarafsız çizgiyi aştı ve bu da alıcıların trend kontrolünü elde etmek için mücadele ettiğini gösteriyor. Kritik direnç seviyeleri 0,67 ve 0,75 dolardır. Destek bölgeleri ise 0,57 ve 0,47 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Ani dalgalanmalara karşı yatırımcıların stop bölgeleri belirlemesi avantajlarına olacaktır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article