Bu Altcoin Yükselebilir! Evet, Kripto Paralar Düşerken!

2 years ago 90

Kripto paralar topyekun düşerken birkaç altcoinin yükseldiğini görebilir. İstisnalar her zaman vardır. Bu altcoin onlardan biri olabilir. Sürüden ayrılan bazı kripto paralar önemli haberler veya teknik kırılımlar nedeniyle akıntının tersine yüzebiliyor. Peki hangi altcoin neden yükselişine devam edebilir. Belirsizlik sürerken yatırımcısına kazanç getirebilecek altcoini ele alıyoruz.

Compound (COMP) Haberleri

Yazı hazırlandığı sırada COMP token fiyatı %0,14 düşüşle 62 dolardan alıcı buluyor. Açık kaynak protokolü, Compound topluluğuyla iyi ilişki içinde görünüyordu. Bu iddianın nedeni, son iki yönetim önerisinin hepsinin yazı hazırlandığı zamanındakiyle benzer bir sonuca sahip olmasıydı. Projenin arkasındaki firma Compound Labs'e göre, 126 ve 127 numaralı tekliflerin ikisi de oylamaya devam etti. 126 için web3 tabanlı güvenlik uygulaması OpenZeppelin ile ortaklığın yenilenmesi hedeflendi. Teklif 127 ise ETH, WBTC ve COMP'un Compound III arzını artırma teklifiydi.

Sonuç olarak 70.010 oyla 127 numaralı teklif kabul edildi. DeFi Llama'ya göre, COMP'un TVL gücü (Kilitlenen Toplam Değeri) son ​​24 saatte %9,94 arttı. TVL yazı hazırlandığı sırada 2,28 dolar seviyesindeydi.

Compound (COMP) Yorum

Artan sadece TVL değildi. COMP fiyatı da %4 artışla bugün 65,44 dolara ulaştı. On-chain analitik platformu Santiment işlem hacminin TVL ve fiyat reaksiyonunu da takip ettiğini ortaya koydu. Santiment verilerine göre, COMP'un hacmi, 26 Eylül'deki 55.99 milyon dolardan 65 milyon dolara tırmandı.

Son 24 saatte aktif adreslerde de önemli bir artış oldu. Santiment, 25 Eylül'de 389'a düştükten sonra 24 saatlik aktif adreslerin 455’e çıktığını söylüyor. Günlük grafikte COMP, 19 Eylül'den bu yana çeşitli destek seviyelerini kazanıyordu. Son yükseliş bir miktar geri çekilmeyle sonuçlanmış olsa da MACD, COMP fiyatındaki artışın devam edebileceğini gösteriyor. Ek olarak, 12 ve 26 Üstel Hareketli Ortalama (EMA) arasındaki fark 1,03'te (kısa süre önceye kadar) pozitifti. Tüm bu sebeplerden doları COMP fiyatının ilerleyen saatlerde artış yaşaması olası görünüyor. Ancak öncelikle 64 dolar seviyesinin yeniden kazanılması gerekiyor. Yatırımcılar bu seviyenin üzerindeki kırılmayı takip etmesi daha faydalı olabilir.

Elbette kripto para piyasaları sürprizlerle doludur ve kesin kanılar genellikle kayıpları tetikler. Yatırımcıların özellikle makro ekonomik gelişmelerin potansiyel olumsuz etkilerine de hazırlıklı olması gerekir.

Read Entire Article