Bu Altcoin Yüzde 20 Arttı! Hedef 2 Dolar!

2 years ago 82

Kripto para piyasaları Bitcoin’in dipten dönmesiyle birlikte yeniden yeşil bir güne başladı. Birçok altcoin hızla toparlandı. Piyasayı domine eden BTC olduğu için onun izlediği fiyat yörüngesi altcoinlerin neredeyse tamamı tarafından da takip ediliyor. Popüler bir altcoin ise çok kısa sürede %20 arttığı için önümüzdeki seanslarda 2 doları hedefliyor.

Tezos (XTZ)

Tezos fiyatı 1,39 dolar seviyesinden çift dip dönüşü ile yükseliş trendini yeniden başlatıyor ve bu da XTZ için 1,50 doları aşan %20'lik bir sıçrama ile 1,66 dolarda boyun çizgisine temas ediyor. Ayrıca, günlük grafikteki model ilerleyen günlerdeki umut veren toparlanma ihtimalini güçlendiriyor. Bununla birlikte, toparlanma rallisi, yükseliş büyümesini kontrol altında tutabilecek 50 günlük EMA'nın muhalefetiyle karşı karşıya.

XTZ bugün 1,66 doları aştıktan sonra 1,63 dolardan alıcı buluyor. Yazı hazırlandığı sırada son 24 saatlik kazanç %5 seviyesinde ve işlem hacmi %76 oranında arttı. 1,48 milyar dolarlık piyasa değeriyle popüler altcoin en büyük 39’uncu kripto para konumundadır.

Tezos (XTZ) Fiyat Yorumu

Son üç gündeki %20'lik toparlanma, 2 dolarlık genel direnç için bir trend devamı vaat eden üçlü beyaz asker modeliyle geliyor. Ancak ilk olarak, alıcıların yükseliş modelini kırmak ve kapana kısılmış momentumu serbest bırakmak için 1,66 dolar üzerinde kalıcılık elde etmesi gerekir. Ayrıca, 50 günlük EMA bu yükseliş potansiyeline meydan okuyor. Ancak karşıt EMA'nın çıkışı muhtemelen 100 günlük EMA'yı aşacak. Ayrıca, bu, 200 günlük EMA'ya 2,30 dolardan ulaşmak için 2 dolarlık bölgenin kırılması olasılığını artıracak.

Tersine, 1,66 dolardan bir geri dönüş muhtemelen Tezos fiyatını 1,39 dolara düşürecek ve konsolidasyon aralığını uzatacaktır. Günlük RSI 14 günlük SMA'yı ve orta çizgiyi kırmak için aşırı satım bölgesinden geçti. Yükseliş eğilimi şimdilik meyvesini veriyor. Ayrıca, MACD ve sinyal çizgileri, satın alma baskısındaki artışı yansıtıyor.

Yatırımcıların ilerleyen saatlerde gerçekleşmesi muhtemel 1,66 dolar kırılımını yakından izlemesi gerekir. Kritik destek bölgeleri ise 1,39 ve 1,26 dolardır. Bitcoin ve kripto paralar için muhtemelen düşük hacimli bir hafta sonu yaşayacağız. Umalım ki Bitcoin tarafındaki aşağı yönlü volatilite de düşük olur. Popüler analistler 23.000 dolar seviyesine kadar mevcut toparlanmanın devam etme potansiyelini tartışıyor. Zaman beklentilerin ne denli gerçekleşeceğini hepimize gösterecek.

Read Entire Article