Bu Altcoin Yüzde 300 Artacak! İşte Gerekçeleri!

2 years ago 119

Popüler bir kripto para analisti herkes tarafından bilinen Ethereum rakibi altcoin için ralli beklediğini söyledi. En büyük altcoin birçok yönden eksik ve onun eksiklerini tamamlayan projeler topluluk tarafından yoğun olarak tercih ediliyor. Peki bu altcoin hangisi?

Near Procotol (NEAR)

Popüler bir kripto analisti, zincir üzerindeki ölçümler, merkezi olmayan uygulama platformu için büyük bir talebe işaret ettiğinden Ethereum rakibi Near Protocol‘ün fiyatının yükselmeye hazır olduğunu söylüyor. Coin Bureau kripto para kanalının sunucusu Guy, 2,02 milyon YouTube abonesine NEAR’da inşa edilen günlük işlem ve proje sayısının Aralık 2021’den bu yana iki katından fazla arttığını ve protokolün piyasa değeri için potansiyel olarak kazançlı bir haber olduğunu söyledi.

Guy ayrıca, protokole kilitlenen benzersiz cüzdan adreslerinin ve toplam değerin de etkileyici bir büyüme kaydettiğini belirtiyor.

Near Procotol (NEAR) Uzman Yorumları

Coin Bureau sunucusu NEAR için kısa vadede ciddi artış bekliyor. Dün akşam saatlerinde Near Coin detaylı incelemesi zaten sizlerle paylaşılmıştı. Projeyle ilgili kapsamlı bilgilere bu yazıdan ulaşabilirsiniz. Bu arada biz, Guy neden fiyatta ciddi artış bekliyor kendi ağzından okuyalım.

“TVL ve geliştirici aktifliği hızla artıyor. En iyi yanı, Near Protocol’ün piyasa değerinin hala orta aralıkta olması, yani büyümek için hala çok fazla alana sahip olması. Olayları bir perspektife oturtmak için, Near Protocol’ün ilk ona girebilmesi için NEAR’ın fiyatının üç katına çıkması gerekecek ve bir ayı piyasasına girmezsek bunun makul bir hedef olduğunu düşünüyorum”.

NEAR’ın piyasa değerine göre en büyük on kripto varlığından biri olup olmayacağı konusunda Guy, bunun yaklaşmakta olan kilometre taşlarına bağlı olacağını söylüyor. Near Protocol‘ün resmi yol haritasında belirtilenlerden analist, en önemlisinin dinamik yeniden paylaşım olduğunu ve bunun talep arttıkça veya azaldıkça blockchainin otomatik olarak ölçeklenmesini sağlayacağını söylüyor.

“Yol haritasında belirtilen kilometre taşlarından en önemlisi olduğuna inandığım şeyi ve yıl sonundan önce uygulanması beklenen dinamik yeniden birleştirmeye tekrar dikkatinizi ekmek isterim. Dinamik yeniden birleştirme, Near Protocol’ün blockchain talebine göre parçaları otomatik olarak oluşturmasını ve yok etmesini mümkün kılacaktır”.

Daha basit şekilde, bir parçanın çok fazla kişi tarafından kullanılması durumunda otomatik olarak ikiye bölüneceği ve çok sayıda kullanıcısı olmayan parçaların otomatik olarak birleşeceği, böylece doğrulayıcıların kaynakları boşa harcamaması ve gereksiz parçaları güvence altına almasıdır. Teorik olarak, dinamik yeniden birleştirme, Near Protocol’ü sonsuz derecede ölçeklenebilir hale getirebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article