Bu Altcoinde Boğa Modeli! Kripto Para Ralliye Başlayabilir!

2 years ago 93

Uzun süredir düşmeye devam eden kripto para piyasaları birçok altcoinin tarihi dip seviyeleri görmesine neden oldu. Eğer kripto paralar ölmeyecekse sonsuza kadar düşmemeleri de gerekiyor. Geçmişte birçok kez büyük düşüşler yaşandı ve ardından daha büyük ralliler gördük. Bu altcoin ise hızla toparlanmaya başlayabilir.

Near Protocol (NEAR)

NEAR fiyat grafiği günlük zaman diliminde çift dip formasyonu oluşturdu. Bugün altcoin %11 arttı ve 4,24 dolarlık boyun çizgisi direncinden yukarı çıktı. Olası bir yeniden test alıcılar için iyi bir giriş bölgesi olabilir. 13 Mayıs'tan 6 Temmuz'a kadar, NEAR düşen paralel kanalda istikrarlı kayıplar yaşadı. Elbette bu düşüşü platformun stablecoini USN’nin yaşadığı şoklar da etkiledi. Hatırlarsanız kısa süre önce sistemdeki açıktan yararlanan saldırganların trilyonlarca dolar değerinde USN bastıklarını duyurmuştuk. Neyse ki, merkezi olmayan stablecoin söylediği kadar merkeziyetsiz değilmiş ve ekip müdahale ederek sorunu çözmeyi başardı.

Peki NEAR yatırımcılarını önümüzdeki dönemde neler bekliyor. Altcoin fiyatı yeniden ihtişamlı günlerine geri dönecek mi?

Near Protocol (NEAR) Fiyat Tahminleri

7 Temmuz'da altcoin, erken bir toparlanma işareti sunan genel direnç trend çizgisinden yükselişe geçti. Sonrasında altcoin BTC’nin ani düşüşüyle 3 dolar bölgesinin tekrar test etti ve destek sağlamlığını ispat etti. 13 Temmuz'da NEAR fiyatı bahsedilen destekten toparlandı ve %38,81 artarak mevcut fiyatı olan 4,49 dolara ulaştı. Ayrıca, yeni toparlanma rallisi, 4,24 dolarlık bir boyun çizgisi kırılması ile çift dip formasyonunu tamamlıyor.

Bununla birlikte, alıcıların, gerçek bir kırılmayı teyit etmek için, bu kırılan direnç hakkında ve önemli bir hacim artışı ile günlük bir mum kapanışına ihtiyacı var. Bu kriterler karşılanırsa, alıcılar devam eden toparlanmayı uzatmak için istikrarlı bir zemin elde edecekler. Potansiyel ralli 4,7 dolar direncini delmeli ve 5,6 dolar direncine ulaşmak için %24,5 daha yükselmelidir.

Ani satın alma baskısı Bollinger bandının üst bandı kırıldığı için teyit ediliyor. Bu nedenle fiyat, bu satın alma baskısını dengelemek için yakın zamanda 4,2 doların üzerinde konsolide olabilir. Kritik destek bölgeleri 4,2 ve 3,88 dolardır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article