Bu Altcoini Almak İçin İyi Bir Neden! Geleceği Parlak!

2 years ago 89

Kripto para piyasaları aşırı satış havasından şimdilik uzaklaşmış görünüyor. Bitcoin halen 22.000 doların üzerinde. Kısa süre önce yaptığı 24.200 dolar direncinin başarısızlığı sebebiyle bir miktar geri çekilmiş olsa da piyasalarda panik hakim değil. Kısa vadede daha fazla yükseliş beklense de orta ve uzun vadede birçok analist düşüş yaşanacağını düşünüyor. Ancak bu altcoin uzun vadede iyi bir kazanç fırsatı sunabilir.

Ethereum (ETH)

Piyasa değerine göre en büyük altcoin olan Ethereum, bugüne kadar yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Mayıs ve haziran ayındaki iflaslardan ve Merge ertelemesinden dolayı ciddi kayıplar yaşasa da uzmanlar uzun vadede ETH için iyi bir gelecek görüyor. Ethereum sadece 10 günde %60'tan fazla arttı ve 1.000 doların biraz üzerindeyken kabaca 1.650 dolara yükseldi. Bu güçlü yükseliş trendi, ETH'ye olan güçlü talebi vurguluyor ve bir sonraki hedefin 2.000 dolar olduğunu gösteriyor.

Keskin toparlanma, piyasanın aşağı yönlü riskin azaldığını onaylamasının ardından geldi. Bu kadar hızlı bir toparlanma, yatırımcılardaki duygu değişimini doğruluyor. Ancak ETH'nin bu kadar güçlü bir toparlanma kaydetmesinin tek nedeni bu değil.

Ethereum (ETH) Neden Yükseldi?

Ethereum topluluğu aylardır Ethereum 2.0 geçişine hazırlanıyor. Birleştirme yakında gerçekleşecek ve ağustos ayında büyük bir güncelleme yayınlanacak. Ayrıca, piyasadaki toparlanma, düşük fiyatları kaçırma korkusu nedeniyle birçok yatırımcının ETH'ye yatırım yapabileceği anlamına geliyor. Aslında, 100'den fazla ETH'ye sahip adresler, son üç ayda istikrarlı bir şekilde artıyor. Elbette yükseliş baskısı da büyüyor.

Birçoğu, birleşmenin ETH fiyatına daha fazla değer katacağına ve son birkaç aydaki son düşüşün, alım için kaçınılmaz bir fırsat olduğuna inanıyor. ETH'nin gerçekleşen kapitalizasyonu ay boyunca istikrarlı bir şekilde azaldı. Bu, alıcıların çoğunun ETH'nin mevcut piyasa fiyatından daha düşük bir satın alma fiyatı ödediğini doğruluyor. Son üç ayda alıcıların çoğu bu nedenle kârda.

Bu ölçümler, yatırımcıların birleşme öncesinde yoğun bir şekilde ETH biriktirdiğini doğruluyor. Daha sonra keskin bir satışın olmaması, birçoğunun orta ve uzun vadeli kazançlar aradığını doğruluyor. Birçok ETH sahibi de birleşme öncesinde ETH'lerini stake etmeyi seçti.

ETH'nin mevcut seviyesi hala nispeten düşük ve mevcut seviyelerdeki talep, Temmuz sonundan önce 2.000 doların üzerinde toparlanmaya katkıda bulunabilir. Aksi takdirde, yoğun talep muhtemelen ağustos ayında ortaya çıkacaktır. Ancak yatırımcıların devam eden belirsizliği de unutmaması gerekiyor. DSÖ açıklaması (sonrasında acil durum iptal edildi), küresel enflasyon, savaş ve daha birçok gelişme ilerleyen süreçte piyasaları olumsuz etkileyebilir. Üstelik kripto para piyasaları sürekli sürprizlerle doludur.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article