Bu Altcoini Satmak İstiyorlar! Dikkat Çekici Veriler!

2 years ago 97

Son yapılan analize göre Amerikalılar popüler bir altcoinden kurtulmak istiyor. Güncel veriler yönelimlere ışık tutuyor. Kripto paralarla alakalı analizler yapmak için çok çeşitli veriler kullanılıyor. Hatta Ay’ın hareketlerini izleyerek yatırım yapanlar da var. Piyasa çok belirsiz olduğu için bugünlerde farklı verileri incelemek bize fayda getirebilir. Amerikalıların altcoin satış yönelimiyle alakalı bu veri önemli görünüyor.

Bu Altcoini Satmak İstiyorlar

Los Muertos tarafından yürütülen bir Google Trends analizinden paylaşılan verilere göre, 19 ABD eyaletinden yatırımcıların çoğu, Florida, Nevada, New York ve Tennessee gibi eyaletler de dahil olmak üzere SHIB satmak istiyor. Bitcoin 20.000 doların üzerinde kalmaya çalışırken, çalışma 17 eyaletteki yatırımcıların amiral gemisi kripto para birimini de satmak istediğini ortaya koydu. Eyaletlerden bazıları Oregon, Kansas, Illinois ve Pennsylvania'dır.

Çalışma, iki kripto para birimini "Bitcoin Sat" ve "Dogecoin Sat" gibi ifadelerle karşılaştıran Google Trendler verilerinin ölçümüne dayanıyordu. Amerikalıların en çok satmak istediği kripto para birimlerini aşağıda görüyorsunuz.

Bulgulara göre SHIB bugünlerde daha fazla yatırımcının kendisinden kurtulmak istediği bir altcoin oldu.

Shiba Inu (SHIB)

Geçtiğimiz yıl çok sayıda yatırımcıyı zengin eden Shiba Inu (SHIB) bugünlerde verdiklerini geri alıyor.  Popüler meme token kısa süre önce fiyatına bir sıfır daha ekledi. Yazı hazırlandığı sırada 0,000007973 dolardan alıcı bulan Shib token son rallisinde alım yapan balinaların maliyetinin de altına iniyor. Daha fazla yatırımcının piyasalarda düşüş beklediğini de göz önünde bulundurursak boğa sezonlarının altcoini olan SHIB için daha fazla düşüş olası görünüyor.

Vitalik Buterin’e gönderilen tokenlerle birlikte toplam yakılan SHIB miktarı 410,369,153,715,445 seviyesine ulaştı. Halen 589,630,846,284,554 arza sahip olan meme tokenin 31,967,097,161,161 adetlik kısmı hali hazırda stake ediliyor. Fiyatı düşmesiyle birlikte %300’e ulaşan SHIB yakım oranı bugün %10 düştü ve son 24 saatte 297,008,375 adet SHIB yakıldı. Piyasa değeri 4,3 milyar dolara düştü ve yazı hazırlandığı sırada 17’nci büyük kripto para olarak ilk 20’deki yerini koruyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article