Bu Borsa Tüm Rakiplerini Geride Bırakarak Yeni Bir Zirve Elde Etti!

2 years ago 92

Binance artık kendisini Coinbase ve diğer kripto borsalarına sağlam bir şekilde yerleştirdi. Binance şu anda dünyadaki diğer kripto borsalarından daha fazla Bitcoin'e sahip ve rakamın artık sadece artması bekleniyor. Ayı piyasası devam ederken Binance ve Coinbase'in servetleri birbiriyle taban tabana zıttı. Binance ve CEO'su Changpeng Zhao, bir güç gösterisi ve sürekli işe alım yoluyla kripto para borsaları arasında dalgalar yarattı. Ancak Coinbase CEO'su Brian Armstrong, bazı endişelerini dile getirdi. Bunlar arasında işten çıkarmalar, işe alımları durdurma ve hatta iflas söylentileri vardı.

Coinbase Zor Zamanlar Yaşıyor

Veri analizi platformu Glassnode'a göre Coinbase Global Inc.'in bakiyesi, 2020'de 1 milyondan fazla Bitcoin'den, yazı yazılırken 600.000'in altına düştü. Bahsedilen düşüş nedeniyle Binance, daha yüksek BTC varlıklarıyla Coinbase'i geçmeyi başardı. Coinbase'in iflas edeceğine dair çevrimiçi söylentiler, kripto para borsasının pazarlamacıları e-posta yoluyla ortaklık programının iptal edileceği konusunda uyarmasından sonra dolaşmaya başladı. Aslında birçoğu, Coinbase'in Celsius ve 3AC'nin yolundan gideceğini tahmin etmeye başlamıştı. Coinbase ve çoğu iflas etmiş borsa arasındaki temel fark, tüketici fonlarını nasıl yönettikleri. Coinbase'e göre, tüketicilerin dijital varlıklarının %98'i soğuk cüzdanlarda tutuluyor. Ancak birçoğu Binance'ın fiat para veya diğer varlıklar için kripto para birimleri satın almak, ticaret yapmak ve takas etmek için üstün bir alternatif olduğuna inanıyor. Bu, Bitcoin varlıklarını neden artırdığını açıklayabilir. Binance'in halkla ilişkiler girişimleri ve yüksek profilli ortaklıkların getirdiği kamu güvenindeki artış da buna katkıda bulunmuş olabilir. Buna futbolcu Cristiano Ronaldo ile çok yıllı NFT anlaşması ve TikTok'un önde gelen fenomenlerinden olan Khaby Lame ile farkındalık artırma işbirliği de dahil.

Binance Şimdilik Listelerde Lider

Binance hala geleceğini planlıyor ve kripto para piyasasında baskın bir güç olarak konumunu sağlamlaştırıyor gibi görünüyor. Piyasa değeri açısından, yerel kripto birimi BNB beşinci sırada yer alırken, stabilcoini altıncı sırada yer alıyor. Binance, ücret ödemelerinden daha fazla maliyet düşüşü gösteren eylemlerde bulunmaya devam ederken, işletmelerin çoğu kullanıcı ödemelerini askıya alıyor ve sınırlandırıyor. Aslında, başka yerlerdeki küçülme hamlesinin aksine, Binance kısa süre önce 2.000'den fazla açık pozisyonu olduğunu açıkladı.

Coinbase Hisselerinde Düşüş

Bu arada, Kuzey Amerika borsası hala olumsuz durumlarla boğuşuyor. İşten çıkarmaların ardından, COIN hisselerinin değeri de grafiklerde önemli ölçüde düştü. 2014'ten bu yana, Coinbase en fazla Bitcoin'i elinde bulunduruyordu. Ancak 2021'den sonra, Binance'ın Bitcoin varlıklarında dramatik bir artış görmesiyle durum tamamen değişti.
Read Entire Article