Bu Borsanın Altcoinine Dikkat! Hızla Yükselebilecek Kripto Para!

2 years ago 92

Bitcoin (BTC) kritik FED kararının öncesinde 21.500 doları aşmak için mücadele ediyor. Bu tokenin altcoini ise kritik eşikte. FED öncesi piyasanın bir miktar geri çekilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak son gelen haberler faiz kararı sonrasında piyasanın yükselebileceğine işaret ediyor. Kripto para yatırımcılarını neler bekliyor?

Kripto Paralar Neden Yükseliyor?

Bu haftanın kripto paralar için son derece kritik olduğunu günlerdir ifade ediyoruz. Dev teknoloji şirketlerin kazanç raporları açıklanıyor ve bu gelişme direkt olarak ABD hisse senedi piyasalarını etkiliyor. Dün borsa kapandıktan sonra Microsoft ve Alphabet (Google)’in kazanç raporları duyuruldu. Beklentilere yakın gelen pozitif veriler bugün borsaların alıcılı şekilde açılmasına neden oldu. Bitcoin, gelen verilerin ardından borsalarda toparlanma beklendiği için önceden bunu fiyatlayarak yeniden 21.400 dolar seviyesine kadar yükseldi. ABD borsalarıyla yüksek korelasyona sahip olan kral kripto para birimi 21.500 seviyesini aşmak için mücadele ediyor.

Öte yandan artan resesyon endişesi ve düşmeyen enflasyon artık %2 hedefinin yukarı çekilebileceği beklentisini oluşturuyor. FED eğer ekonomik durgunluğu önlemek için faiz artışlarına ara verirse bu kripto paralar için daha ciddi bir yükseliş dönemine girmemizi sağlar.

Binance Coin (BNB)

Kripto düşüş trendi Kasım ayının sonunda başladığından beri, BNB/USDT çifti paralel kanal modelinde düşüyor Kanal desenindeki en son boğa döngüsü, BNB fiyatlarının en düşük 184,5 dolardan toparlanmasıyla başladı. Ortaya çıkan toparlanma, 245 dolarlık boyun çizgisi kırılması alıcıların başka bir atağa hazır olduğunu gösteren yükselen bir üçgen modelinde şekillendi. Toparlanma rallisi 274 dolar ile rekor seviyeye ulaştı ve bahsedilen düşük seviyeden %40'lık bir kazanç kaydetti. Ancak, BNB fiyatı piyasadaki son düzeltmenin ardından %11,4 düştü ve kırılan boyun çizgisini yeniden test etti.

Binance Coin (BNB) alıcıları 245 dolarlık dolar üzerine güçlü pozisyonlarını korursa yeniden 274,5 dolar seviyesi test edilebilir. Bu bölgenin kırılması halinde 337 dolara kadar toparlanma görebiliriz. Fiyat eğer trend çizginin altında kalırsa haziran dibi olan 184 dolara kadar düşüş potansiyeli artacak. BNB yatırımcılarının önündeki dirençler 268 ve 287 dolardır. Destek seviyeleri ise 244,5 ve 214 dolarda bulunuyor. Binance borsasının altcoini yazı hazırlandığı sırada 258 dolardan %6,7 artışla alıcı buluyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article