Bu Dünya Devi Kripto Para Borsası İçin Tehlike Çanları Mı Çalıyor?

2 years ago 84

Coinbase CEO'su Brian Armstrong, yapmış olduğu bir açıklamada borsanın işgücünü çok hızlı büyütmesinin istenmeyen sonuçlar meydana getirdiğini söyledi. Kripto para piyasalarında yaşanan düşüşlerin ardından birçok şirket bünyesinde değişiklikler yaptı. İşte Coinbase için detaylar!

Amaç Yüksek Verim

Dünya devi borsanın CEO'su Brian Armstrong yeni açıklamasında, şirketlerin çok hızlı bir şekilde büyüme çabasının daha az verimli olma eğiliminde olduğunu ve bunun müşterilere odaklanma yeteneklerini etkilediğini söyleyerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Bu yörünge doğal olsa da, kaçınılmaz değil. Amazon'dan Meta'ya ve Tesla'ya kadar her büyük şirket, bugün Coinbase'den çok daha büyük olacak şekilde ölçeklenseler bile, uygun politikalar ile birlikte kuruluş enerjilerini korumanın yollarını buldular. Ayrıca büyük şirketler, zaman içinde kayıtsız ve ilgisiz olma korkusuyla isyancı zihniyetlerini sürdürüyorlar.

Brian Armstrong, Coinbase'in büyümeyi yavaşlatılması ve çalışan sayılarını azaltması hakkında yorumlarını dile getirerek açıklamalarında şunları söyledi:

Coinbase'de daha fazla verimlilik sağlamaya odaklanıyoruz. Yıldan yıla yaklaşık olarak %200 çalışan artışının ardından, şirket içi araçlarımızın ve organizasyon ilkelerimizin çoğu gerilemeye veya kırılmaya başladı. Bu nedenle, yeni ölçekte başarılı olmamıza yardımcı olmak için yapmamız gereken değişiklikleri belirlemek için derinlere indik.

Coinbase'in Yeni Politikası

Coinbase CEO’su borsanın verimli kalması için şirketin karar verme sürecini değiştireceğini, ürün liderlerini teşvik edeceğini, paylaşılan hizmetlerdeki tutarsızlıkları ve tekrarları ele alacağını ve maksimum ekip büyüklüğünü 10 kişiye indireceğini söyledi.

Öte yandan Coinbase yeni politikasında, ürün ve mühendislik incelemelerinde slayt desteklerini yasaklayacak. Ayrıca şirkette toplantı yapmak yerine ürün ve mühendislik ekiplerinin uygulama programlama ara yüzlerini (API) yayınlamayı tercih edecek. CEO açıklamalarında son olarak şu ifadelere yer verdi:

Coinbase'in başarısının köklerinde her zaman verimli bir şekilde çalışabilme yeteneğini yatmaktadır. Şimdi yeni politikamıza uyum sağlarken, bizi başarılı kılan şeylere geri dönmemiz gerekiyor. Daha fazla verimlilik sağlamak ve daha büyük bir şirkete dönüşebilmek için gerekli çalışmaları yürütüyoruz.

Read Entire Article