Bu Duyuru Harekete Geçirdi! Popüler NFT Koleksiyonunun Taban Fiyatı 100 ETH’yi Aştı

2 years ago 383
Bu Duyuru Harekete Geçirdi! Popüler NFT Koleksiyonunun Taban Fiyatı 100 ETH'yi Aştı

Dünyanın en popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club‘ın (BAYC) taban fiyatı, popüler NFT projesinin yakında piyasaya sürüleceği yerel token için yapılan duyurunun ardından çift haneli rakamlarla yükseldi.

Bored Ape Yacht Club Koleksiyonunun Taban Fiyatı 100 Ethereum’u Aştı

Bored Ape Yacht Club’ın arkasındaki ekip, yakın zamanda yaptığı açıklama ile birlikte koleksiyonun sahipleri arasında dağıtılacak olan yeni bir yerel token’ı olan ApeCoin‘i piyasaya sürme planlarını duyurdu.

Yapılan bu duyuru kripto para piyasasında büyük yankı uyandırırken duyurudan kısa bir süre sonra, BAYC NFT‘lerinin taban fiyatı 100 ETH’nin üzerine yükseldi.

Bored Ape Yacht Club, koleksiyonun yerel token’ı olan ApeCoin (APE) geçtiğimiz gün duyurdu ve ekip bunu “Web3’ün ön saflarında yer alan merkezi olmayan bir topluluk binasını güçlendirmek” için kullanılabilecek “kültür, oyun ve ticaret için bir belirteç” olarak nitelendirdi.

ApeCoin DAO adlı merkezi olmayan bir organizasyon madalyonun arkasında olacak ve her sahip Ekosistem Fonunun yönetimi ve kullanımı konusunda oy kullanabilecek.

Tokenin piyasaya sürüleceği yönündeki beklentiler arttıkça, yatırımcılar ApeCoin‘i almak için BAYC NFT’leri satın almaya başladı. Sonuç olarak, CoinGecko tarafından paylaşılan verilere göre koleksiyonun taban fiyatı inanılmaz bir artış yaşadı.

Yaşanan bu artışla birlikte BAYC taban fiyatı sadece bir günde 92 ETH’den yaklaşık 107 ETH’ye yükseldi. Dolayısıyla bu artış göz önüne alındığında, NFT koleksiyonunun taban fiyatının şu anda neredeyse 300.000 dolar olduğu görülüyor.

ApeCoin Airdrop Detayları

Ekip, APE’ye sahip olmanın “ApeCoin DAO üyeliği için tek gereklilik” olacağını kaydetti. Aralarında Neymar ve Eminem gibi önde gelen isimlerin de yer aldığı BAYC NFT sahipleri, toplam arzın belirli bir kısmını airdrop şeklinde alacak.

ApeCoin’in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda airdrop hakkında şu detaylara yer verildi;

Toplam ApeCoin arzının %15’inden oluşan airdrop talebi, BoredApeYC NFT sahiplerine sunulacak.

Ayrıca ApeCoin, bugün itibarıyla Binance, Coinbase, FTX ve KuCoin dahil olmak üzere pek çok kripto para borsasında listelenmeye başlayacak.

Read Entire Article