Bu Firmanın Yatırımcıları Dikkat! Kader Günü Yaklaşıyor!

2 years ago 94

Sorunlu kripto hedge fonu Three Arrows Capital'in (3AC) karşısında alacaklı durumda bulunan ekip, İngiliz Virgin Adaları'ndaki bir mahkeme tarafından verilen tasfiye emri uyarınca 18 Temmuz 2022'de toplanacak.

Taraflar Belli Oluyor

WuBlockchain tarafından yapılan açıklamada, tasfiye memurları alacaklılar adına yasal işlemlere devam ederken toplantının gerçekten pazartesi günü gerçekleşeceğini doğrulandı. Toplantıdan finansal danışmanlık firması Teneo Restructuring sorumlu olacak. Şirket, bir BVI mahkemesinin emrini takiben birincil tasfiye memuru olarak ortaya çıkmış durumda. Ayrıca Teneo, alacaklıları ve kamuoyunu konuyla ilgili gelişmeler hakkında bilgilendirmek için özel bir web sitesi açtığını da duyurdu.

Jersey merkezli hukuk ekibi Ogier, raporlara göre yasal teknikler hakkında tavsiyelerde bulunmak ve tasfiye sürecine rehberlik etmek için toplantı sırasında Teneo'yla birlikte katılım sağlayacak. Teneo ayrıca, Three Arrows Capital varlıklarını güvence altına almak ve muhtemelen firmanın kurucuları için bir mahkeme celbi çıkarmak amacıyla Singapur Yüksek Mahkemesine dilekçe vermesi için yerel bir hukuk firması tuttu.

Three Arrows İflası ve Voyager Kredisi

Su Zhu ve Kyle Davies tarafından kurulan kripto hedge fonu, Terra'nın kripto paralarının çöküşünün ve dijital varlık piyasasındaki genel düşüşün ardından belirsiz zamanlarla karşı karşıya kalmışlardı. Three Arrow Capital , EWN'nin daha önce bildirdiği gibi bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Three Arrow Capital ayrıca Voyager Digital'e USDC ve Bitcoin cinsinden yaklaşık 650 milyon dolar borçluydu. Zhu'ya ait olan firma, 27 Haziran'daki son ödeme tarihinde beklentileri karşılamadı ve kısa bir süre sonra bir temerrüt bildirimi sunuldu.

Zhu, şirketin bir çözüm bulmaya çalıştığını iddia ederken, kurucu ortağın büyük ölçüde ulaşılamadığı söyleniyor. Zhu ve Davis'in kesin olarak nerede oldukları, yazının hazırlandığı şu sırada hala bilinmiyor.

Bununla birlikte, Zhu geçtiğimiz günlerde tasfiye memurlarını suçlamak için bir tweet attı.

Read Entire Article