Bu Haberi Okumadan Sakın Bitcoin ve Altcoin Almayın!

1 year ago 55

Yakından takip edilen kripto para analisti ve stratejisti Justin Bennett, Bitcoin (BTC) yatırımcılarının uyararak en büyük kripto paranın kilit direnç seviyesini aşmakta zorlandığını söyledi. Analiste göre BTC'deki bu görüntü büyük bir riske işaret ediyor.

26 Bin 500 ila 26 Bin 600 Dolar Seviyesine Dikkat Çekti

Kripto para analisti Justin Bennett, geçen hafta Bitcoin fiyatındaki düzeltmenin BTC'nin bir önceki çapraz desteği dirence dönüştürdüğünü söyledi. Analist, "Cuma günü işaret ettiğim BTC trend çizgisi güçlü bir direnç olarak duruyor. Asıl eğlence 26 bin 500 dolar ila 26 bin 600 doların altında başlayacak." dedi.

Bennett'in paylaştığı fiyat grafiğine göre BTC'nin önündeki diyagonal direnç 27 bin dolar civarında bulunuyor. Analist ayrıca 26 bin 500 dolar desteğin aşağı yönde kırılması halinde önce 25 bin 200 dolara, ardından da 24 bin dolara düşecek bir satış baskısıyla karşı karşıya kalınabileceğini söyledi.

Bitcoin fiyat grafiğine daha yüksek zaman diliminden bakan Bennett, Bitcoin'in 12 aylık grafikte 28 bin 980 dolardaki kritik direnç seviyesini geçememeye devam ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Eğer BTC yüksek zaman diliminde 26 bin 500 doların altına düşecek olursa, bu Twitter'daki kripto para topluluğunun çoğunun gözden kaçırdığı en bariz düşüş olarak tarihe geçecek çünkü onlara 90 gün içinde fiyatın 1 milyon dolara ulaşacağı vaat edildi.

"TOTAL Grafiğinin Görünümü İyi Değil"

Kripto para analisti ayrıca tüm piyasa değerini takip eden TOTAL grafiğini de yakından izlediğini söyledi. Bennett'e göre TOTAL, son birkaç gün içinde 1.08 trilyon dolar desteğine birçok kez dokunduktan sonra zayıf bir görüntü veriyor:

TOTAL aralığın en düşük seviyelerinde seyrediyor. Şu anda durum pek parlak görünmüyor.

TOTAL grafiği, bu yazının hazırlandığı sırada analistin işaret ettiği desteğin oldukça yakınında bir noktada, 1.1 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor. Beklendiği gibi grafikte bu seviyenin altına düşülmesi altcoin'lerde de ciddi düşüşlere neden olabilir.

Read Entire Article