Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken En İyi 4 Kripto Para Birimi: DOT, XMR, APE, CAKE

2 years ago 113
 DOT, XMR, APE, CAKE

Bitcoin (BTC) ve birkaç altcoin, hafta sonu boyunca dar bir aralıkta hareket etti ve şu anda da bu aralıkta işlem görmeye devam ediyor. Dolayısıyla bu da yatırımcıların bir sonraki yönlü hareket konusunda kararsız olduğunu gösteriyor.

Peki Bitcoin daha düşük seviyelerde güçlü alımları çekebilir mi? Bu olursa, altcoinler yukarı yönde daha iyi performans gösterebilir. Bu makalemizde olumlu bir grafik yapısı gösteren ilk 4 altcoin‘in grafiklerini inceleyelim.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), son birkaç gündür genel direncin yakınında 19 dolardan işlem görmeye devam ediyor. Bu, ayıların seviyeyi başarıyla koruduğunu gösteriyor, ancak küçük bir pozitif, boğaların satıcılara fazla yer bırakmamış olması olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor.

Marjinal olarak düşüş gösteren 20 günlük 19 dolarlık EMA ve negatif bölgedeki RSI, ayıların bu bölgede avantajı olduğunu işaret ediyor. Dolayısıyla fiyat düşüş başlatır ve 18 doların altına gerilerse, DOT’un 16 dolardaki güçlü desteğe kadar düşüş yaşama olasılığı artar.

Ancak tersi durumda, boğalar fiyatı 50 günlük 19 dolarlık SMA’nın üzerine çıkarsa, yükseliş momentumu artabilir ve DOT/USDT paritesi 23 dolarda genel dirence yükselebilir.

Monero (XMR)

Monero (XMR) yukarı yönlü bir harekette düzeltme yapıyor gibi görünüyor. Öyle ki fiyat 22 Nisan’da 290 dolardan düşüş başlattı, bu da ayıların 300 dolarlık psikolojik seviye civarında güçlü bir direnç oluşturduğunu gösteriyor.

XMR/USDT çifti ilk önce güçlü bir destek görevi görmesi muhtemel olan 245 dolarlık 20 günlük EMA’ya düşebilir. Fiyat bu seviyeden güçlü bir şekilde geri dönerse, bu boğaların düşüşlerde alım yaptığına işaret edecektir.

Parite daha sonra tekrar 300 dolardan genel direncin üzerinde bir kırılma girişiminde bulunabilir. Bu girişim başarılı olursa, XMR fiyatı 340 dolara kadar yükselebilir.

Ancak beklenenin tersi bir durum gerçekleşir ve fiyat 20 günlük EMA‘nın altına düşerse, bu bölgede satışlar yoğunlaşabilir ve parite 50 günlük 215 dolarlık SMA’ya kayabilir.

ApeCoin (APE)

ApeCoin’in (APE) 19 Nisan’da simetrik üçgen modelinden çıkması, boğalar ve ayılar arasındaki kararsızlığın alıcılar lehinde çözüldüğünü gösteriyor.

Fiyat, 20 günlük 13.67 dolarlık EMA’ya kadar yükseldi ve RSI, boğaların komuta edildiğini gösteren pozitif bölgede hareket ediyor. Öte yandan APE/USDT çifti 23 Nisan’da 18.44 dolar seviyesindeki direnci test etti.

Fiyat mevcut seviyeden yükselirse, boğalar pariteyi 18.44 doların üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, parite 20 dolara ve daha sonra 24 dolara kadar bir artış başlatabilir.

Ancak bu olumlu görüş, fiyatın düşüş başlatması  ve 20 günlük EMA‘nın altına düşmesi durumunda kısa vadede geçersiz olabilir.

PancakeSwap (CAKE)

PancakeSwap (CAKE) kısa süre önce düşüş trendi çizgisinden sıçradı ve boğaların seviyeyi desteğe çevirdiğini gösterdi. Fiyat şimdi, 20 günlük EMA’nın üzerine çıktı ve 200 günlük SMA’ya (11.52 dolar) ulaşmaya çalışıyor.

20 günlük 8,69 dolarlık EMA ve 7,71 dolarlık 50 günlük SMA kademeli olarak yükseliyor ve göreceli güç endeksi pozitif bölgede yer alıyor. Bu da boğaların bu bölgede üstün olduğunu gösteriyor.

Alıcılar fiyatı 200 günlük SMA’nın üzerinde tutar ve sürdürürse, CAKE/USDT çifti 13.50 dolara ve daha sonra 15 dolara doğru bir artış başlatabilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat 200 günlük SMA’dan düşerse, ayıların henüz vazgeçmediğini ve rallilerde satış yapmaya devam ettiklerini gösterecek. Dolayısıyla Cake, daha sonra 20 günlük EMA’ya düşebilir.

Read Entire Article