Bu İki Futbol Yıldızından Önemli Metaverse ve Kripto Para Hamlesi! İşte Detaylar

2 years ago 113
Bu İki Futbol Yıldızından Önemli Metaverse ve Kripto Para Hamlesi! İşte Detaylar

Dünyanın önde gelen futbolcuları Ronaldinho ve Beckham, kripto paralar ve NFT‘ler başlatarak hayranlarıyla daha yakın bir ilişki kurmaya istekli. Öyle ki ikonik Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, RON adlı kendi tokenini başlatmak için merkezi olmayan borsa P00LS ile ortaklık kurdu.

Öte yandan David Beckham, Metaverse ve değiştirilemez token’larla (NFT) ilgili birkaç ticari marka başvurusunda bulunarak kripto para sektörü ile etkileşime girdi.

Ronaldinho Kendi Token’ını Çıkartıyor

Tüm zamanların en büyük futbolcularından biri olan Ronaldinho de Assis Moreira (Ronaldinho), kendi token’ını oluşturarak sektöre önemli bir adım attı. Öyle ki Ronaldinho, tokeninin birincil amacının kendisi ve sayısız taraftarı arasında daha iyi bir bağlantı kurmak olacağını dile getirdi ve şöyle söyledi;

Sadece hayranlardan daha fazlası, onlar benim topluluğum.

Spesifik olarak, RON token‘ı, sahiplerinin Ronaldinho’nun evrenine katılmasına izin verecek. Bu token’lar birlikte Ronaldinho hayranları etkinliklere katılabilecek, NFT alışverişinde bulunabilecek ve özel içerik oluşturabilecekler.

P00LS’nin Kurucusu ve CEO’su Hugo Renaudin, firmasının yaratıcıları ve topluluklarını “mülkiyet ve değer için yeni bir modelle” güçlendirdiğini söyledi.

Hugo Renaudin, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Dünyanın en sevilen ve tanınan spor yıldızlarından biri olarak Ronaldinho’nun token’ının piyasaya sürülmesi, topluluğu, P00LS ve genel olarak yaratıcı ekonomi için büyük bir adımdır. Onu platforma ve P00LS topluluğuna davet etmekten daha fazla heyecan duyamazdık.

ERC-20 tabanında geliştirilen RON token’ı 28 Nisan’da yatırımcılarla buluşacak. Ronaldinho’nun keskin destekçileri, resmi lansmandan önce P00LS launchpad’i sayesinde varlığı ücretsiz olarak kazanma şansına sahip olacaklar.

Öte yandan Ronaldinho’nun bu hamlesi kripto para sektöründeki ilk girişimi değil. Öyle ki yıldız futbolcu. bu yılın başlarında, 2005 Ballon d’Or kazananı, hayranları için etkinlikler ve NFT deneyimleri düzenlemek adına Graph Blockchain ile anlaşma sağladı.

Buna ek olarak Ronaldinho, bir blockchain protokolünün resmi küresel elçisi oldu.

Beckham’ın Çabaları

Kripto para sektörü ile etkileşime giren yakın geçmişteki bir diğer futbol yıldızı da David Beckham olarak karşımıza çıkıyor. Amerikalı avukat Mike Kondoudis, futbol yıldızı Beckham’ın Metaverse‘de NFT’ler, sanal giysiler ve eğlence etkinlikleri için üç ticari marka başvurusu yaptığını açıkladı.

Yaklaşık bir ay önce Beckham, kripto para birimi firması DigitalBits‘in küresel marka elçisi oldu. İşbirliği hakkında yorum yapan sporcu şunları söyledi:

“Her zaman dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımla bağlantı kurmanın yeni yollarını bulmaya hevesliyim. AI ve DigitalBits ekibiyle konuştuğum an, bunun hayranlarım için çevrimiçi ortamda yeni deneyimler yaratmak için büyük bir fırsat olduğunu biliyordum. Her zaman en iyi ekiplerle çalışmaktan gurur duydum ve gelecekte NFT koleksiyonlarım ve daha fazla yenilik üzerinde çalışacağım için çok heyecanlıyım.”

Read Entire Article