Bu İndikatör Bitcoin’de (BTC) Beklenen Yükselişi Getirebilir!

2 years ago 91

Kripto para piyasalarında belirsizlik devam ederken önde gelen bir kripto para analisti lider kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki günlerde fiyatlanmasında büyük ölçüde değişiklikler gösterebileceğini öne sürdü.

"Bitcoin'de Yükseliş Gelebilir"

Uzman kripto para analisti Kevin Svenson, Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarında 110.200 takipçisine Bitcoin'in üç günlük grafiğinde, yatırımcıların için trend dönüşlerini veya pozisyonlarındaki konumlarını belirlemek için kullanılan fiyatın iki farklı hareketli ortalaması arasındaki ilişkiyi gösteren bir indikatör (MACD) göstergesini ele aldığını ve kripto para piyasalarının amiral gemisi olan Bitcoin’in büyük olasılıkla bir sıçrama hazırlığında olduğunu ileri sürdü. Kıdemli analist Bitcoin’in MACD ortalaması için açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bitcoin’in üç günlük MACD indikatörü beklenen fiyat artışına yol açabilir. Üç günlük mum bu gece kapanıyor. Kripto para birimi çok yakında yükseliş hareketine geçebilir.”

Bununla birlikte popüler analist Kevin Svenson Bitcoin'in grafiklerini ele aldığında, kripto para biriminin bir yükseliş modeli olan çift dip formasyonunu yansıttığını belirtti. Ayrıca uzman analist Bitcoin’in grafiklerinde daha düşük zaman dilimlerine bakıldığında, 21.400 dolar civarında bulunan destek bölgesinde bir flama deseni olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bitcoin’in grafikleri incelendiğinde, kripto para birimi çift dip formasyonun dibini test ediyor. Yapıyı korumak için bu alanı tutması gerekiyor.”

Bitcoin'de Uzun Vadeli Görünüm

Öte yandan uzman analist Kevin Svenson, lider kripto para birimi yükseliş eğiliminde görünse de takipçilerine dikkatli olmaları gerektiğini ve Bitcoin’i hala uzun vadeli bir ayı sezonu içerisinde bulunduğunu hatırlattı. Açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Kısa vadeli eğilim biraz ivme ile yukarı yönlü. Ancak uzun vadeli trende bakıldığında yönü aşağı. Bulunduğumuz ayı sezonu içerisinde yaptığınız yatırımlara oldukça dikkat etmeniz gerekir.”

Yazı kaleme alındığında Bitcoin 20.531 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article