Bu Kripto Para İçin Analistler Yükselişten Bahsediyor!

2 years ago 97

Oasis Network (ROSE), uzun vadeli bir yatay destek alanının dip seviyelerini süpürdü, ancak henüz bu destek alanının altına inmedi.

Fiyat Hareketi Ne Yönde?

ROSE, 10 Ocak 2022'de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 0,598$'a ulaştığından beri düşüş gösteriyor. Aşağı hareket gösteren coin, 13 Haziran'da 0,043 dolara kadar düştü. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden bakıldığında, bu %91,75'lik bir düşüşe tekabül etti. Ardından gelen sıçrama, 0.055 dolarlık yatay alanı destek olarak doğrulamaya hizmet etti. Fiyat, 2021'in başından beri bu seviyenin altında işlem görmedi. Dolayısıyla, bu alanın altındaki bir kırılma, muhtemelen tüm zamanların en düşük seviyesine doğru ilerleyecektir ve nereye kadar gidebileceği de pek kestirilebilir olmayacaktır. Kripto para yatırımcısı olan @elontrades, hissesine 0,05 dolardan ROSE coin eklediğini belirterek bir grafik tweetledi. Destek alanı, yukarıda özetlenen alanla örtüşmektedir.

Boğa Sapmaları Görüldü

Günlük grafik, ROSE'un 5 Nisan'dan bu yana azalan bir direnç çizgisinin altına düştüğünü ve çizgiye üçüncü kez ulaştığını gösteriyor. Fiyatın henüz kırılmadığı gerçeği göz önüne alındığında düşüş eğiliminde olsa da, RSI okumaları aşırı derecede yükseliş gösteriyor. Günlük RSI, yükseliş eğilimi (yeşil çizgi) üretti ve daha önce azalan bir trend çizgisinden (siyah) çıktı. Bu nedenle, fiyatın yakında bu gelişmeleri takip etmesi mümkün olarak söyleniliyor. Olursa, bir sonraki en yakın direnç alanının, 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesi tarafından oluşturulan 0,15 dolar olacağı da yine açıklamalarda kendisine yer buldu.

ROSE/BTC

ROSE/USD çiftine benzer şekilde, ROSE/BTC çifti de alçalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Bununla birlikte, ikincisi, daha kısa vadeli alçalan bir direnç çizgisinden (kesikli) ayrıldığı için yükseliş olarak kabul edilebilir. Ek olarak, yükseliş sapmasının yanı sıra, gösterge sapmalar arasında (kırmızı simge) yüksek seviyenin üzerine çıktığı için RSI bir başarısızlık salıncak dibi tamamladı. Sonuç olarak, hattan bir kopuş yakında meydana gelebilir. Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir    
Read Entire Article