Bu Kripto Para Korkutuyor! 60 Milyon Dolarlık Altcoin Borsaya Aktı!

2 years ago 94
Okuma Süresi: 3 Dakika

Son yükseliş bazı kurumsal yatırımcılar tarafından satış fırsatı olarak mı görülüyor? 60 milyon dolarlık transferin bu amaçla yapıldığı endişesi yatırımcıları tedirgin ediyor. Peki hangi altcoinin kurumsal yatırımcısı kripto para borsasına 60 milyon dolarlık kripto para gönderdi?

Ethereum Haberleri

ETH, 30 Mayıs’ta gün içi en yüksek seviyesine ulaşmak için %5’ten fazla artarak 1.930 doların üzerine çıktı. Bununla birlikte, ETH/USD çifti, bir borsaya büyük bir ETH girişiyle ilgili endişeler nedeniyle başka bir satış turuyla karşı karşıya görünüyor. 30 Mayıs’ta, Singapur merkezli bir kripto hedge fonu olan Three Arrow Capital ile ilişkili olduğu iddia edilen bir Ethereum adresi bir saatlik bir süre içinde FTX kripto para  borsasına 60 milyon dolar değerinde 32.000 ETH gönderdi.

Fonun Mayıs ayının başlarında aynı borsaya 26.700 ETH yatırmasını izleyen toplu transfer, Ethereum varlıklarını boşaltacağına dair şüpheleri artırdı. Bunun temel nedeni, teorik olarak yatırımcıların kripto paraları yalnızca diğer varlıklar için satmak istediklerinde borsa cüzdanlarına aktarmalarıdır.

Ethereum Güncel Veriler

Bununla birlikte, Glassnode tarafından izlenen zincir üstü verilere göre, borsalarda tutulan Ethereum miktarı Mayıs ayında düşmeye devam etti. Tüm kripto borsalarındaki ETH bakiyesi 20,45 milyondan 20,38 milyona düştü, bu durum yatırımcıların önemli bir kısmının varlıklarını uzun vadeli hedefleri için tuttuğunu gösteriyor.

Three Arrow’un FTX’e devasa Ethereum transferi, ETH’nin kritik 1.920 dolar desteğinde mücadele verdiği zamana denk geldi. Aynı zamanda, Ethereum’un göreli güç endeksi, teknik analiz kuralı olarak bir satıştan önce gelme eğiliminde olan 70’lik “aşırı alım” eşiğine yakın. Başka bir deyişle, ETH, yükselen trend çizgisi desteğine 1.850 dolar civarında geri çekilmeden önce 1.920 dolarda konsolide edilebilir.

Tersine, işlem hacimlerinde bir artışın eşlik ettiği 1.920 dolar seviyesinin üzerinde belirleyici bir hareket, aşağıda gösterildiği gibi, Wolf isimli popüler analistin yukarı yönlü beklentilerini destekleyebilir.

Wolf, fiyatın “Birleşmeden birkaç ay sonra” 4.000 dolara yükselebileceğini ve Ethereum’un PoS’a geçişinin bunu tetikleyeceğini düşünüyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article