Bu Kripto Para Şirketinden Büyük Başarı: En Hızlı Büyüyenlerden Biri!

2 years ago 90

San Francisco merkezli blockchain şirketi Ripple, bir iş dünyası dergisi olan Inc. Magazine tarafından Amerika Birleşik Devletlerinin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olarak kabul edildi.

Kripto Para Şirketlerinin Başarısı

XRP kripto para birimine bağlı şirket, bir yıl içinde %236 oranında yaşanan büyümenin ardından bu yılki en hızlı büyüyen şirket listesinde 2.456. sırada yer alıyor. Ripple 2020 yılı içerisinde belirtilen listede 123. sıradaydı. Özellikle zor durumdaki kripto para birimi borç verme platformu BlockFi, geçen yıl %245.616 oranıyla büyüme kaydettikten sonra listenin başında yer aldı. Kripto kışı etkisini göstermeden hemen önceki Ocak ayında Amerika'nın en hızlı büyüyen şirketiydi. Ayrıca kripto para devi FTX kısa süre önce BlockFi ile bir anlaşmaya vardı ve bu anlaşma neticesinde New Jersey merkezli Jersey City şirketini 240 milyon dolara satın almasına izin verdi.

Listenin Diğer Kazananları

Atlanta Georgia merkezli sağlık personeli şirketi olan SnapNurse, %146.319 oranı ile listenin ikinci sırasında yer alıyor. Lyon, Illinois merkezli lojistik şirketi Cdl 1000, %56,135 oranı ile üçüncü sırada yer aldı. 2022 yılının en hızlı büyüyen ilk 10 özel şirketleri arasında şunlar yer alıyor: Teksas merkezli sağlık hizmetleri şirketi eTrueNorth'tan Mansfield; Orlando, Florida merkezli atıştırmalık üreticisi HighKey; Cary, Kuzey Carolina merkezli sağlık ve zindelik markası Livingood Daily; Daphne, Alaska merkezli blockchain şirketi Distributed Ledger; Boca Raton, Florida merkezli çevrimiçi mobilya ve dekor perakendecisi Homethreads; Lenexa, Kansas merkezli besin takviyesi şirketi Hardbody Supplements; ve Irvine, California merkezli profesyonel vergi indirimi sağlayıcısı Tax Relief Advocates. Ayrıca bu ayın başlarında Fortune tarafından, kripto para şirketi Ripple en iyi orta iş yerlerinden biri olarak tanındı. Yanı sıra şirket, Temmuz ayı içerisinde San Francisco Körfez Bölgesi'ndeki en cömert kurumsal hayırseverler listesine de girdi.

Read Entire Article